Altın kızlar yarı finalde

Kahramanmaraş'ın altın kızları Elazığ'da düzenlenen Hentbol Yıldız Kızlar çeyrek final müsabakalarında yarı finale yükseldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2016 11:30
Altın kızlar yarı finalde

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Hentbol Yıldız Kızlar yarı final müsabakaları 10-14 Mart 2016 tarihleri arasında Elazığ ilinde düzenlendi. İlimizi temsil eden Altınova Çiçek Orta Okulu Altın Kızları Yarı finallerde üstün bir başarı göstererek birincilikle tamamlayarak 26-30 Mart 2016 Antalya ilinde yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmayı hak kazandılar.

            Altın Kızların Başarılı Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ejder Nacaroğlu yaptığı açıklamada; ''Altın Kızlarımız son beş yılda 6 defa Türkiye finallerine katılma başarısı göstererek 2 Türkiye Şampiyonluğu 1 Türkiye 3. lüğü ve 1 Türkiye 4.lüğü elde etmişlerdir. Beni ve ilimizi gururlandıran sporcularıma teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Antrenör Ejder Nacaroğlu ve Altın Kızlarımızı Tebrik Eder Türkiye Finallerinde Başarılar dileriz.           

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.