Altın Günden Güne Erimeye Başladı; Gram Altının Yeni Seviyesi Herkesi Şaşırttı! İşte 25 Şubat 2023 Kahramanmaraş Altın Fiyatları

Altın piyasalarında devam eden hareketlilik ve suni baskılar gram altına yaramadı. Gram altın bu hafta erimeye başlamışken; diğer altın ürünlerinde de kayıplar yaşandı. Kahramanmaraş'ta altın fiyatları nedir? Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2023 22:20
Altın Günden Güne Erimeye Başladı; Gram Altının Yeni Seviyesi Herkesi Şaşırttı! İşte 25 Şubat 2023 Kahramanmaraş Altın Fiyatları

Amerikan Merkez Bankası FED’in devam eden baskıcı tavrına ek olarak, Avrupa Birliği’nden gelen bir dizi tedbirler de borsalar üzerinde suni baskı oluşturmayı 2023 yılında da sürdürdü. Bu baskıdan ciddi anlamda etkilenmiş olan altında 2022 yılının kasım ayında başlayan toparlanma, 2023 yılının şubat ayı itibariyle son buldu. Son iki haftadır değer kayıpları ile boğuşan altın piyasalarında inişler gibi çıkışlar olsa da seviye olarak erime başladı.

Bir süre boyunca inişler ve çıkışlar ile kendisini dengeleyen ve yatayda hareket eden altın ve altın ürünleri borsalarında bu haftanın kapanışına doğru, fiyat gerilemesi yaşanmaya başladı. Dün ciddi değer kaybeden gram altın ile ons altında durum bugün için pek parlak değilken; kapanışla birlikte diğer altın ürünlerinde de bir haftalık kayıp ortaya çıktı. İşte altın ve altın ürünlerinde son durum…

ONS VE GRAM ALTINDA SON DURUM

Bu hafta içi inişler ve çıkışları ile 1.820 dolar bandında gezinen ons altın, dün kapanışa doğru ciddi bir değer kaybetti. Bugün saat 09.39 itibariyle yüzde 0,07 değer kazanarak, 1.811,88 dolar bandına ulaşan ons altın, yine de eski seviyelerine geri dönemedi. Bugün ortalama 1.812,32 dolardan işlem gören ons altın, gün içerisinde en yüksek 1.812,44 dolar; en düşük ise 1.810,99 dolardan işlem gördü.

Bu haftayı 1.115 TL bandında dolaşarak geçiren gram altındaki sert düşüş de dün yaşandı. Saat 09.39 itibariyle 1.099,64 TL’den işlem görmeye başlamış olan gram altın, bugün ortalama bu seviyeye yakın bir bant olan 1.099,63 TL’den işlem gördü. Gram altının değer kaybı son olarak yüzde 0,05 iken; en düşük gördüğü seviye 1.097,43 TL, en yüksek gördüğü seviye ise 1.104,21 TL oldu.

KAHRAMANMARAŞ'TA ALTIN ÜRÜNLERİNDE SON DURUM

Ons ve gram altın gibi altın ürünlerinde de dün itibariyle erime başladı. Son olarak değer kaybeden altın ürünlerinin kaybı ise yüzde 0,05 oldu. İşte altın ürünlerinde son seviyeler:

altin.jpg

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.