ALPEDO’nun Maraş dondurması Star TV’de!

Kahramanmaraş’ın gönüllü turizm elçisi Sami Kervancıoğlu, şehrin doğal lezzetlerini ve güzelliklerini kaldığı yerden tanıtmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2022 12:50

Kahramanmaraş’ın gönüllü turizm elçisi Sami Kervancıoğlu, şehrin doğal lezzetlerini ve güzelliklerini kaldığı yerden tanıtmaya devam ediyor.

ALPEDO – Kervan lezzetleri grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, Star TV ekranlarına yayımlanan “Halit Yerebakan ile doktor geldi” programının konuğu oldu.
Kervancıoğlu, programda şehrin doğal lezzetlerini ve güzelliklerini anlattı. Halit Yerebakan ile doktor geldi programı çok yakında Star TV ekranlarında olacak.
Maraş dondurmasının sağlıklı bir dondurma olduğuna dikkat çekilen programda Maraş dondurmasının dört mevsim tüketileceği ve her hangi bir katkı Maddesi olmadan üretilerek hem tüm Türkiye’ye hem de tüm dünyaya ulaştırıldığı belirtildi.

“ŞEHRİMİZİ HER PLATFORMDA TANITMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Program hakkında konuşan Sami Kervancıoğlu,“Bilindiği üzere son 4 aydır sağlık problemleriyle uğraştım. Şükürler olsun şuanda tedavinin etkisini görmeye başladık. Her şey bu şehir için her şey bu ülke için diyoruz. Katılmış olduğum programda şehrimizi ve şehrimizin lezzetlerini tanıttık. Programda şehrimizi anlattık. Dondurmanın içeriğini konuştuk. Dondurmanın doğallığını konuştuk. Bir taraf tan’da şehrimizin doğal güzelliklerini konuştuk. Verimli bir program oldu. Bu programı çok yakında Star TV ekranlarında izleyeceğiz. Bundan sonrasında ise var gücümüzle sahalardayız. Şehrimizi tanıtmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

alpedonun-maras-dondurmasi-star-tvde.jpeg

kahramanmarasin-lezzetleri-star-tv-ekranlarinda.jpg

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.