AKOM’dan Kahramanmaraş'a Sağanak ve Kar Yağışı Uyarısı!

Kahramanmaraş'ta 14 Şubat Çarşamba günü, Afşin, Elbistan, Ekinözü, Göksun ve Nurhak ilçelerinde karla karışık yağmur, diğer ilçelerde ise sağanak yağış bekleniyor. Vatandaşlar sel, su baskını ve rüzgar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmalı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2024 14:10
AKOM’dan Kahramanmaraş'a Sağanak ve Kar Yağışı Uyarısı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 14 Şubat Çarşamba günü Afşin, Elbistan, Ekinözü, Göksun ve Nurhak ilçelerinde karla karışık yağmur; Onikişubat, Dulkadiroğlu, Andırın, Pazarcık ve Türkoğlu’nda ise sağanak yağış beklentisi olduğunu bildirdi.

yagis.jpg

Gece saatlerinde başlayacak olan yağışların gün boyunca devam etmesi öngörülüyor. Yağışlar sonucunda meydana gelebilecek potansiyel sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları önemle vurgulanırken, AKOM'dan yapılan açıklamada herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılması halinde vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi ve ALO 153'ten Afet Koordinasyon Merkezi'ne (AKOM) ulaşabilecekleri ifade edildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.