AKEDAŞ’tan bir destekte Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğüne!

Covid 19 tedavisinde en etkin mücadele; hızlı tanı ile durumları pozitif çıkan hastaları izolasyona alma çalışması ön plana çıkarken, yaşanan zorlu süreçte Akedaş’tan sağlık camiasına yerinde destek geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2020 12:58
AKEDAŞ’tan bir destekte Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğüne!

Akedaş sorumluluk sahası olan Kahramanmaraş’ta İl Sağlık Müdürlüğüne Tanı Test Cihazı, Negatif Basınç Sistemleri ve Biyogüvenlik kabini hediye etti.

Korona Virüs nedeniyle dünya genelinde ülkeler zorlu şartlar altında mücadele ederken, ülkelerin sağlık kuruluşları ise aralıksız mesaisini sürdürüyor. Ülke genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da sağlık çalışanları yoğun mesai harcayarak virüse yakalanan hastaları tespit etmeye çalışıyor.

Sağlık ekipmanlarının çok önemli olduğu bu süreçte Akedaş’tan vatandaşların sağlığına yönelik dev bir adım geldi. Akedaş, İl Sağlık Müdürlüğüne, Kahramanmaraş’taki Covid 19’la mücadele çerçevesinde hızlı tanı cihazıyla birlikte Covid 19’la mücadelede kullanılacak Negatif Basınç Sistemleri ve Biyogüvenlik kabini hediye edildi. Hediye edilen hızlı tanı cihazıyla Kahramanmaraş’ta Pandemi hastanesi olarak faaliyet gösteren Necip Fazıl Şehir Hastanesinde Covid 19 testleri de hızlanacak. Birden çok testin aynı anda yapılacağı Kahramanmaraş’ta vakalara daha hızlı ulaşılabilecek.

Covid 19’la mücadele de yine önemli ekipmanlardan biri olan Negatif Basınç Sistemleri ve Biyogüvenlik kabinleri de Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi. Hastaların tedavilerinde önemli role sahip Negatif Basınç Sistemleri ve Biyogüvenlik kabiniyle aynı zamanda kahraman sağlık çalışanlarının da hasta tedavilerinde hayatları riske atılmayacak.

Kahramanmaraş’taki Covid 19’la mücadelede kritik öneme sahip cihaz ve ekipmanların Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edilmesinin ardından, hızlı tanı çalışmaları bir adım öne çıkacak.

Kahramanmaraş’la birlikte Adıyaman’daki abonelerine de verdiği hizmetlerle müşteri memnuniyetini ön planda tutan Akedaş'ın, bu zorlu süreçte vatandaşların sağlığına yönelik bölgesine yardım yapması takdirle karşılandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.