AKEDAŞ'tan 1 milyon TL, ELDER'den 3 milyon TL destek! #bizbizeyeterizTürkiyem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kampanyasına, Kahramanmaraş'ta en büyük destek AKEDAŞ'tan geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2020 12:54
AKEDAŞ'tan 1 milyon TL, ELDER'den 3 milyon TL destek! #bizbizeyeterizTürkiyem

Kahramanmaraş’ta tanı ve tedavileri süren Covid 19 hastalarını belirlemede ve tedavilerinde kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğüne cihaz ve ekipman hediye eden Akedaş, şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ milli dayanışma kampanyasına 1 milyon TL, Yönetiminde yer aldıkları Elder Derneği ise 3 milyon TL bağışta bulundu.

Kahramanmaraş’ta Covid 19’la mücadele de sağlık camiasına yerinde destek vererek insan sağlığına verdiği önemi bir kez daha ön plana çıkaran Akedaş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ milli dayanışma çağrısına sessiz kalmadı.

Tüm dünyayı etkisi altın alan Covid 19 nedeniyle ülke genelinde başlatılan milli dayanışma çağrısı geniş kesim tarafından karşılık buldu. Özellikle kriz ortamında milli ve manevi duygularının en üst seviyeye çıktığı şu günlerde bağışlarda ardı arkası kesilmeden gelmeye devam ederken Türkiye’nin önemli kuruluşları arasında yer alan Adıyaman ile Kahramanmaraş’ın elektrik dağıtımı ve perakende işlemlerini yürüten AKEDAŞ’ta önceki gün aldığı karar ile “Biz Bize Yeteriz Türkiye” kampanyasına 1 Milyon TL bağışta bulunacağını duyurdu. Ayrıca Akedaş’ın yönetim kurulunda yer aldığı ELDER (Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği) in de kampanyaya 3 milyon TL daha destekte bulunulduğu ifade edildi.

Akedaş, İl Sağlık Müdürlüğüne yapılan cihaz ve ekipman hediyesinin ardından gerçekleştiren milli dayanışma kampanyasına yaptığı bağışla hem ülkesinin hem de vatandaşların yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Gerçekleştirilen bağışla ilgili Akedaş’tan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Tüm dünyada hayatı durma noktasına getiren, krizle mücadele eden kurumlarımızın fedakar çalışmaları ve milli dayanışmanın ön plana çıktığı bu süreçte her zaman olduğu gibi yine devletimizin ve milletimizin yanındayız.

Akedaş olarak Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta tüketicilerimize en iyi hizmeti verirken, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına da 1 milyon TL, yönetiminde yer aldığımız Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği olarak ta 3 milyon TL bağışta bulunduk. Bu zor günleri birlik ve dayanışma içinde birbirimize güç vererek aşacağımıza yürekten inanıyoruz. Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyanın da bu anlamda adeta bel kemiği niteliğinde bir destek olacağına inanıyoruz.”

Açıklamanın ardından Akedaş vatandaşlara evde kalmaları ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda uyarılarda da bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.