AK Parti İl Başkanı Açıkladı: Kahramanmaraş'a Yeni Stadyum Müjdesi!

Kahramanmaraş'a UEFA standartlarında yeni stadyum geliyor! Spor altyapısına büyük katkı sağlayacak projenin tüm detayları burada.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2024 14:35
AK Parti İl Başkanı Açıkladı: Kahramanmaraş'a Yeni Stadyum Müjdesi!

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın verdiği önemli bir sözün yerine getirileceğini açıkladı. Kahramanmaraş'a heybetli bir stadyum kazandırılacağı müjdesi, şehrin spor altyapısına önemli bir katkı sağlayacak.

İHALE SÜRECİNDE SONA YAKLAŞILDI

İl Başkanı Cüneyt Doğan, yaptığı açıklamada, projenin ihale sürecinin en kısa zamanda tamamlanacağını vurguladı. Geçmişteki ihalede yeterli katılımın olmaması nedeniyle projenin askıya alındığını ancak şimdi yeni bir ivmeyle hareket ettiklerini belirtti.

BAKANIN MÜJDESİ VE PROJENİN DETAYLARI

Doğan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın Kahramanmaraş'ı ziyaretinde stadyum müjdesini paylaştığını ifade etti. Yeni stadyumun UEFA standartlarında olacağını belirten Doğan, içerisinde yeme içme alanları, otopark, sosyal donatılar, antrenman salonu ve teknik birimlerin bulunacağını söyledi.

YAŞAN STATLAR PROJESİNDE YENİ BİR DÖNEM

Kahramanmaraş'a kazandırılacak olan stadyumun, Yaşan Statlar projesi kapsamında inşa edileceğini dile getiren Doğan, kapalı spor salonları, yüzme havuzları, atletizm pistleri, çok amaçlı spor salonları, tekvando, karate, kick boks sahaları gibi birçok alanı barındıracağını belirtti.

"HEYECANLA BEKLİYORUZ"

Doğan, AK Parti teşkilatları, milletvekilleri ve yerel yöneticilerle birlikte projenin yakın takipçisi olacaklarını vurguladı. Şehrin tüm paydaşlarına teşekkür eden Doğan, "Kahraman şehrimiz adına Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimiz için hayırlı uğurlu olsun." dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.