AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı istifa etti!

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde, AK Parti ilçe başkanı Özgür Çetin görevinden istifa etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ağustos 2022 10:41
AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı istifa etti!

İstifa haberini Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, şu ifadelerle duyurdu, “2020 yılından bu yana azimle ve gayretle yaptığı hizmetlerine şahit olduğum, Ekinözü İlçe Başkanımız Özgür Çetin İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmiştir.

Özgür Çetin kardeşime partim adına gösterdiği emek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum"

Gerçekleşen istifa sonrası bir açıklama yapan Özgür Çetin ise, “Elhamdülillah. 2020 yılından bu yana onurla gururla ifa ettiğim AK Parti Ekinözü İlçe Başkanlığı görevimden gördüğüm lüzum üzerine bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. İnandığım bu kutlu davada, onurlu bir görevi taşıma şerefine nail olmuş AK Parti’nin bir neferi olarak, ülkemizin bekası için en kritik virajlardan biri olan 2023 hedeflerimiz uğruna, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde; onun çizdiği yolda yürüyen milyonlarca gönüllüden biri olarak kalmaya ve bu uğurda mücadele etmeye devam edeceğim.

Bu yolda bu güne kadar olduğu gibi, bu günden sonrada omuz omuza yürüyeceğim Genel Merkez Teşkilat Başkanım Erkan Kandemir’e, milletin derdi ile dertlenen milletvekillerimize, İl Başkanım Fırat Görgel’e, yola beraber çıktığım önceki dönem İl Başkanım Ömer Oruç Bilal Debgici’ye ve ilçe teşkilatımdaki yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.