AFUM Ağustos Fuarı'nda Yener Bulut ve Haktan Yavuz Rüzgârı
Kahramanmaraş Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı'nda sahne alan Haktan Yavuz ve Yener Bulut, seslendirdikleri rock ve türkü repertuvarıyla KAFUM Fuar Alanı'nı dolduran müzikseverlere unutulmaz bir konser akşamı yaşattı.
KAFUM AĞUSTOS FUARI'NDA YENER BULUT VE HAKTAN YAVUZ RÜZGÂRI
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, konser programlarıyla ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. KAFUM Fuar Alanı'nda gerçekleşen gecede, Kahramanmaraş'ın sevilen sanatçıları Haktan Yavuz ve Yener Bulut sahne alarak binlerce müzikseveri aynı atmosferde buluşturdu.
ROCK VE TÜRKÜLER AYNI SAHNEDE BULUŞTU
Konser programının ilk bölümünde sahneye çıkan Haktan Yavuz, Türk rock müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi. Hareketli şarkılarla fuar alanındaki coşkuyu artıran sanatçı, dinleyicilerden büyük alkış aldı.
Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Yener Bulut ise geniş türkü repertuvarıyla müzik dolu anlar yaşattı. Vatandaşlar, sevilen türkülere hep bir ağızdan eşlik ederek konserin tadını çıkardı.
KAFUM'DA MÜZİK DOLU GECE
Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği konser boyunca KAFUM Fuar Alanı renkli görüntülere sahne oldu. Aileleri ve arkadaşlarıyla fuarı ziyaret eden katılımcılar, hem etkinlik alanını gezdi hem de canlı müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi.
Kahramanmaraş Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, konserler, kültürel etkinlikler ve sosyal aktivitelerle ziyaretçilerine eğlence dolu anlar sunarken, kentin sosyal yaşamına da hareket kazandırmayı sürdürüyor.
KAYNAK: Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.