AFŞİN’İN İÇME SUYU SORUNU TARİH OLUYOR

Kısa adı KASKİ olan Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin Afşin’de başlattığı içme suyu şebeke döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2015 14:22
AFŞİN’İN  İÇME SUYU SORUNU TARİH OLUYOR

Afşin’in 100 yıllık içmesuyu sorununu çözmek için başlatılan Afşin İçme suyu şebeke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Grup Başkanvekili mahir Ünal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç çalışmalara ilişkin bilgiler aldılar.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Milletvekili Adayı Sayın M. İlker Çitil, KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok ve diğer ilgililer, KASKİ’nin Afşin’deki çalışmalarını yerinde incelediler.

Afşin’in İçme suyu Şebeke Sorunu Çözülüyor!

Afşin İlçesinde mevcut şebeke hattının işlevini yerine getirememesi ve buna bağlı olarak kayıp kaçak oranının çok yüksek seviyelerde olması nedeniyle Afşin İlçesine 232.000 metre uzunluğunda yeni içme suyu şebeke hattı çekiliyor. 2016 yılında tamamlanması hedeflenen işin maliyeti 16.5 Milyon TL’dir.

Çöllolar Terfi Hattı Projesi bu yaz tamamlanacak!

Çöllolar terfi hattı projesi çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmaların bu yaz bitirilip suyun Afşin’e verilmesi hedefleniyor.

Atıksu Arıtma Tesisi Mayıs’ta Faaliyete Geçiyor!

Afşin İlçesinde yapımı büyük oranda tamamlanmış olan Atıksu Arıtma Tesisi, mayıs ayında faaliyete geçecektir.

Afşinbey Caddesine 2500 Metre Yağmursuyu Hattı!

KASKİ Genel Müdürlüğü, aşırı yağışların meydana geldiği dönemlerde vatandaşların zor anlar yaşaması nedeniyle Afşinbey caddesine 2500 metre yağmursuyu hattı yapım inşaatına başlamıştır. Çalışmaların büyük kısmı tamamlanmış olup en kısa zamanda bitirilmesi hedeflenmektedir.

6-kopyala.jpg

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.