Afşin Esnaf Odası Başkanından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a açık mektup

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından Covid-19 Salgınından etkilenen İlçede ki Esnaf ve Sanatkar adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Açık Mektup yazıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2020 14:08
Afşin Esnaf Odası Başkanından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a açık mektup

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş imzası ile yazılan Açık Mektup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Posta yoluyla gönderildi.

thumbnail_img_8855.jpg

Başkan Hakan Topaktaş bu sabah Mektubu kamuoyu ile paylaşmak üzere Basın Toplantısı düzenledi. Topaktaş, Mektupta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben şunları yazdı;

“Sayın Cumhurbaşkanım size bu mektubu İlçemizdeki Esnaf ve Sanatkârlar için yazıyorum.

Sayın Cumhurbaşkanım Ülke olarak korona virüs hastalığı yüzünden gerçekten zor günler geçiriyoruz; tabi ki herkes kendine göre ayrı ayrı sıkıntılar içinde. Ama Bu virüsten etkilenen herkesten fazla Esnaf ve Sanatkârlarımız oldu.

Sayın Cumhurbaşkanım Esnaf ve Sanatkârlarımız içinde de en mağdurları da özellikle işyerleri kapanan Esnaflarımız oldu.

Sayın Cumhurbaşkanım ne olur inanın onların Odaya geldiklerinde, mağduriyetlerini anlattıklarında, çaresizce ‘bizler şimdi napacağız, evimizi nasıl geçindireceğiz, ne zaman açacağız, hiç bir yardım yok mu’ dediklerinde bizlerinde yapacağı bi şey olmadığından onları teselli bile edemiyoruz artık.

Sayın Cumhurbaşkanım açık olan Esnaflarımızda yazılan cezalardan muzdaripler. Ne zaman bir ekip gelecek, bir şey bulacak, belki de bir kaç aylık biriktirdiği parayı cezaya mı

verecek onun sıkıntısı içindeler. Dolayısıyla en mağdur olan esnaflar bu kadar üstlerine gelinmesinden çok üzgünler.

Sayın Cumhurbaşkanım her daim devleti için, vatanı için, bayrağı için, ezanı için canını bir an bile hiç düşünmeden verecek olan bu Esnaf ve Sanatkârımız her daim sizlerin aldığı her kararın arkasında ve Sizden şefkat beklemekteler.

Sayın Cumhurbaşkanım Özellikle kapatan esnaflarımıza evlerini geçindirecek kadar bir yardım veya faizsiz bir destek daha olursa en

Sayın Cumhurbaşkanım sözlerime son verirken İlçemizdeki tüm Esnaf ve Sanatkârlar adına size saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz. Cenab-ı Allah inşallah biran evvel bu hastalıktan ülkemizi kurtarsın.

Sizleri ve Milletimizi Allah’a emanet ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.