Afjet Afyonspor 4-2 Kahramanmaraşspor

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’un 32’nci haftasında Afjet Afyonspor ile Kahramanmaraşspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma ev sahibi Afjet Afyonspor’un 4-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2021 19:28
Afjet Afyonspor 4-2 Kahramanmaraşspor

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta 32’nci hafta maçları bugün oynanan karşılaşmalarla devam etti. Ligin başarılı ekiplerinden Afjet Afyonspor’a konuk olan Kahramanmaraşspor, rakibine 4-1’lik skorla mağlup olarak üst üste 5’nci karşılaşmadan da sahadan yenilgi ile ayrıldı.

Ligde 8 maçtır yenilmeyen Afjet Afyonspor’a galibiyeti getiren golleri 9’ncu ve 50’nci dakikalarda Erhan Şentürk, 62’nci dakikada Aykut Uluç ve 82’nci dakikada Cihan Özkara kaydetti. Kahramanmaraşspor’un  golleri ise 90’ncı dakikada penaltıdan Burak Göksel ve 90+5'te Okan Yıldız'dan (K.K) geldi. Ev sahibi ekip, aldığı bu önemli galibiyetle puanını 53’e yükseltti ve play-off konusunda önemli bir adım attı.

Oynadığı son 4 karşılaşmada rakip kalelere sadece 3 gol gönderebilen Kahramanmaraşspor’da ise kötü gidişat sürdü. Ligde oynadığı son 5 maçtan da mağlup olan Kırmızı Beyazlı ekip haftayı 31 puanda kapattı.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.