81 Milyon Kahraman

Enerji Bir-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Kerim Köse, 15 Temmuz’un ikinci yıl dönümünü anarken o gece hakkında konuştu. Köse, “O gece ki milli birlik beraberlik ruhu bugün taçlanmış durumda” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2018 16:10
81 Milyon Kahraman

Enerji Bir-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Kerim Köse, 15 Temmuz ruhuyla provokatörlere pabuç bırakmayacağız diyerek şunları kaydetti:

“Türkiye yeni bir ivme kazanması sosyal, siyasal ve ekonomik bir gelişim gösterirken bir takım hainler tarafından darbe girişiminin olduğu haberlerini aldık. Gece aranarak kurşuna dizileceğimiz ve öldürüleceğimiz hususunda tehdit edildik. Biz bu kalkışmaya boyun bükmeden arkadaşlarımızla AK Parti il binasının önünde toplanarak yapılan darbe girişimine ilişkin tepkilerimizi ortaya koyduk. Dinide hain planlarına alet ederek ülke yönetimimize karşı provokasyon yapan ve toplumumuzu tehdit eden şer odaklı bir yapılaşma içindeki hainlerin temizlenmesi için üzerimize düşen nöbet vazifemizi ara vermeden ifa ettik.

Biz Türkiye olarak Osmanlı yeniden getiriyoruz. Türkiye de ki her bireyimiz tüm varlığı birliği ile mücadeleye katkı sağlayacaklarını ümit ediyoruz. İki yıl önceki milli birlik beraberlik bugün taçlanmış durumda. Bizim ruhumuz tüm dünya ya hükmedecektir. Bir zamanlar toplumumuz da ötekileştirmeler mevcutken bugün biz ve bir olmayı başarabilmiş durumdayız. Ülkemizin tecrübeli siyasi liderleri ve iş adamlarının katkılarıyla genç, dinamik beyinlerin fikir ve katkılarıyla ülkemizin gelişiminde ve sahipsiz olmadığını tüm dünyaya göstereceğiz. 15 Temmuz hain darbe girişiminde kahramanca mücadele eden Şehit ve gazilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.