400 Yatak Kapasitesiyle Kahramanmaraş Özel Acil Durum Hastanesi'nin İhalesi Tamam!

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel: 400 yatak kapasiteli Kahramanmaraş Merkez Acil Durum Hastanesi ihalesi tamamlandı. Detaylar haberimizde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2023 11:45
400 Yatak Kapasitesiyle Kahramanmaraş Özel Acil Durum Hastanesi'nin İhalesi Tamam!

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, bugün yaptığı açıklamada, 400 yatak kapasiteli Kahramanmaraş Merkez Acil Durum Hastanesi ihalesinin Sağlık Bakanlığı tarafından bugün tamamlandığını duyurdu.

Görgel, hastanenin Kahramanmaraş'ın sağlık altyapısına önemli bir katkı sağlayacağını ve modern bir hizmet anlayışıyla donatılacağını belirtti. Ayrıca, hastanenin şehre değer katacak, çağdaş ve etkileyici bir yapıya sahip olacağını dile getirdi.

kahramanmaras-merkez-acil-durum-hastanesi.jpeg

Projenin tamamlanmasıyla birlikte Kahramanmaraşlı vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmeti alacağına olan inancını ifade eden Görgel, projenin şimdiden Kahramanmaraş'a hayırlı olmasını temenni etti. Hastane, bölgenin sağlık altyapısını güçlendirecek ve Kahramanmaraş'a modern bir sağlık tesisi kazandırarak halkın refah seviyesine olumlu katkılarda bulunacak. Bu önemli adımın sağlık sektöründe daha güçlü bir geleceğin habercisi olduğuna inanıyoruz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.