26 Şubat 2023 Kahramanmaraş Güncel Akaryakıt Fiyatları

Peş peşe indirim alan akaryakıt ürünlerinin ardından sürücülerin gözleri bu kez LPG fiyatlarına döndü. Peki, akaryakıt ürünlerine indirim gelecek mi? Kahramanmaraş Güncel Akaryakıt Fiyatları detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2023 23:48
26 Şubat 2023 Kahramanmaraş Güncel Akaryakıt Fiyatları

Amerikan Merkez Bankası FED’in sıkı tuttuğu para politikasının üzerine, beklenenden daha düşük gelen tarım dışı istihdam rakamları ile ABD enflasyon rakamları, borsalar üzerine baskı mekanizması haline geldi. Bu kapsamda, baskılanan emtia ürünlerinden biri olan petrolün fiyatları da aşağıya çekilmeye başladı. Özellikle brent tipi petrolün varil fiyatındaki yaşanan düşüş, akaryakıta kısa süre içerisinde yansıdı.

Geçtiğimiz yıldan bu yana zaman zaman yükselse de 100 dolar bandını aşamayan, bazen 70 dolar bandına kadar gerileyen brent tipi petrolün varil fiyatı bu hafta yaklaşık 82 dolar bandından işlem gördü. Düşüşü devam eden brent tipi petrolün varil fiyatındaki gerileme önce benzine; ardından ise motorine yani mazota indirim getirmişti. Sürücülerin gözleri LPG yani otogazdayken; 25 Şubat 2023 Cumartesi günü için akaryakıt fiyatları ortaya çıktı.

KAHRAMANMARAŞ GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

22 Şubat gece yarasından itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına 48 kuruş; 24 Şubat Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarına 63 kuruş olarak gelen indirim Kahramanmaraş’ta da pompaya yansıdı. Kahramanmaraş akaryakıt fiyatları da değişirken; LPG’de Kahramanmaraş özelinde de herhangi bir değişiklik yaşanmadı. İşte 25 Şubat 2023 Kahramanmaraş güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları:

ekran-alintisi.jpg

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.