2021 yılında da hizmet siyasetini ilke edineceğiz

Ekonomik reformlar yılı olarak 2021 yılının ülke için önemli bir hale büründüğünü söyleyen Başkan Görgel, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hayata geçecek reformlar sayesinde 2021 yılını inşallah çok daha güçlü şekilde yaşayacağız.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2021 19:21
2021 yılında da hizmet siyasetini ilke edineceğiz

Ekonomik reformlar yılı olarak 2021 yılının ülke için önemli bir hale büründüğünü söyleyen Başkan Görgel, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hayata geçecek reformlar sayesinde 2021 yılını inşallah çok daha güçlü şekilde yaşayacağız. Milletimizin her daim destek verdiği AK Parti yine milletimizin sesine kulak verecek ve reform yılı olarak 2021 yılında da hizmet siyasetini kendimize ilke edineceğiz” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel 2020 yılı ekonomisini ve 2021 yılı öngörülerini gazetemize anlattı. Türkiye ekonomisinin özellikle son yıllarda ihracata dayalı büyüme stratejisiyle gözle görülür bir şekilde diğer ülkelerden pozitif şekilde ayrıldığını belirten Başkan Görgel, “Üretim ve istihdam odaklı sürdürülebilir büyüme için iş insanlarımıza ve ihracat yapmak istiyorum diyen girişimcilere gerekli desteği her zaman veren bir iktidara sahibiz” dedi.

GEREKLİ DESTEKLER VERİLEREK ZARARLAR MİNİMUMA İNDİRİLDİ

Pandemi sürecinde, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini öneminin bir kez daha öne çıktığını hatırlatan Görgel, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Özellikle ekonomimizin faiz-kur-enflasyon sarmalından çıkmaya başladığı dönemde Covid-19 pandemisinin ilanıyla beraber tüm ülke ekonomileri gibi bizim ülkemizde de birtakım zorluklar meydana gelmiştir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin avantajı olan hızlı karar alma mekanizması sayesinde çok şükür Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde ekonomi yönetimine gerekli destekler verilerek, salgının olası zararlarını minimuma indirdiğimiz gözlemlenmiştir. Nitekim salgın devam ederken ülkemizde de yatırımlar hız kesmeden devam etmiştir.

HİZMETLER HIZ KESMEDEN DEVAM ETTİ

Ülke genelinde süratle faaliyete başlayan hastanelerimiz, barajlarımız, yollarımız ve savunma sanayimiz olsun Sayın Cumhurbaşkanımızın da katıldığı video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen açılışlara şahit olduk. Güçlü ekonomik altyapımız sayesinde hizmetlerimiz de çok şükür hız kesmeden devam etmiştir. Birçok dünya ekonomisinin daraldığı bu zor günlerde, Ülkemiz ekonomisinin üçüncü çeyrekte adeta büyüme rakamlarında yüzde 6.7 sıçrama yaparak, nitelikli şekilde büyüdüğünü gördük. İnanıyorum ki salgının bitmesiyle birlikte ülkemiz için de yeni bir sayfa açılacaktır.

2023 YILI HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ

Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi ekonomik reformlar yılı olarak 2021 yılı ülkemiz için çok önemli bir hale bürünmüştür. Gerek Adalet Bakanlığımızın gerekse de Hazine ve Maliye Bakanlığımızın geniş bir perspektifte adeta milletimizin nabzını tutarak yaptığı çalışmalar neticesinde ilerleyen günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hayata geçecek reformlar sayesinde 2021 yılını inşallah çok daha güçlü şekilde yaşayacağız. Milletimizin her daim destek verdiği AK Parti yine milletimizin sesine kulak verecek ve reform yılı olarak 2021 yılında da hizmet siyasetini kendimize ilke edineceğiz. Bu vesileyle ülkemizin 2021 yılında da kararlılıkla yoluna devam edeceğini, yapılacak reformlar sayesinde de 2023 yılı hedeflerimize ulaşacağımızı temenni ediyorum.”

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.