2018 yılı daha hareketli geçecek

2018 yılında yatırımların artacağını ve istihdam alanlarının genişleyeceğini umut ettiklerini belirten Ensar Doğalgaz ve Soba İşletme Sahibi Ahmet Aydoğan, “yatırımlarımız daha da artacak, ekonomimiz daha da büyüyecek” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2018 10:02
2018 yılı daha hareketli geçecek

HABER: EMRE BOZ

2017 YILI EKONOMİ ANLAMINDA NASIL BİR YIL OLDU?

2017 yılının doğalgaz sektöründe ekonomi anlamında iyi geçtiği söylenemez. Ülke içerisinde ve ülke dışından ekonomimize saldırılar oldu. Bütün bu saldırılara rağmen ayakta kalma çabasını hiçbir zaman bırakmadık. 2017 yılında hükümetimizin ekonomi hamleleri yerinde ve zamanında oldu. 2016 yılında yaşanan 15 Temmuz Darbe Girişiminden sonra ekonomimizde ciddi sarsıntılar oldu ama yine de ayakta kalmayı başardık. Bu ekonomi sarsıntısı 2017 yılına da yansıdı. Sanayicilerimizin ve iş adamlarımızın yatırımlarına ara vermemeleri ülke ve şehir ekonomimizin büyümesini sağladı.

2017 YILININ ÜÇÜNCÜ ÇEYREĞİNDE AÇIKLANAN YÜZDE 11.1’LİK BÜYÜME RAKAMINI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Bizler İslami değerleri esas alıp ona göre çalışmalarımızı yürütürsek şüphesiz başarı kendiliğinden gelecektir. Dünyadaki bütün Müslümanların el ele verip uzun vadeli çalışmalar için planlamalar yapmaları gerekiyor. 2017 yılının üçüncü çeyreğindeki büyüme oranı gösteriyor ki Türkiye ekonomisini çökertmeye hiçbir güç yetmeyecek. Çünkü biz her türlü olumsuzluğa rağmen omuz omuza veren bir milletiz. Yatırımlarımız daha da artacak, ekonomimiz daha iyi yerlere gelecektir.

SEKTÖRÜNÜZÜN KAHRAMANMARAŞ’TAKİ DURUMUNDAN BAHSEDEBİLİR MİSİNİZ?

Kahramanmaraş’ta bizim hitap ettiğimiz sektörün daha farklı bir konumunda. Biz ağırlıklı olarak kaloriferli soba işleri yaptığımız için kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımızın ayağına hizmeti götürüyoruz. Bu anlamda Kahramanmaraş’ta genişleme çabalarımız var. Biz alanımızda Kahramanmaraş’ta farklılık oluşturmayı başardık. Birçok büyük firmanın da bayiliği olduğumuz için yaptığımız işlerin arkasında durmamız gerekiyor. Bu da hem piyasaya hem de şehir ekonomimize canlılık kazandırıyor.

2018 YILINDAN BEKLENTİLERİNİZ NEDİR? SİZCE NASIL BİR YIL OLACAK?

2018 yılından 2017 yılına göre daha fazla beklentilerimiz var. 2018 yılı daha hareketli olacak ve ekonomimiz daha iyi durumda olacaktır. Umuyoruz ki açıklanan büyüme rakamları daha yükseklerde olsun. 2018 yılında yatırımlar daha hareketli olacaktır. Bizim sektörümüzce istihdam alanları da artacaktır. Ensar Doğalgaz ve Soba olarak Kahramanmaraş’a katkı sunmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.