Yeni Kahramanmaraş İçin Başkan Güngör, Mimarlarla İstişarede Bulundu!

Başkan Güngör, Kahramanmaraş Mimarlar Odası'na destek için bir araya geldi. Yeni Kahramanmaraş'ın uyumlu inşası için koordinasyonları artırıyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2023 16:21
Yeni Kahramanmaraş İçin Başkan Güngör, Mimarlarla İstişarede Bulundu!

Kahramanmaraş Mimarlar Odası'nı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Şube Başkanı Yunus Emre Kaçamaz ve yönetimiyle bir araya geldi. Başkan Güngör, "Yeni Kahramanmaraş'ın imarı ve inşası noktasında yüksek bir koordinasyon içerisinde olduğumuz mimarlarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

baskan-gungor-mimarlar-odasini-ziyaret-etti.jpg

Yeni Kahramanmaraş'ın inşası sürecinde paydaşlarla fikir alışverişini sürdüren Başkan Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Mimarlar Odası'nı ziyaret ederek Şube Başkanı Yunus Emre Kaçamaz ve yönetimiyle görüştü. Şehirde yürütülen ve planlanan faaliyetlere ilişkin mimarlarla istişarede bulunan Başkan Güngör, "Yeni Kahramanmaraş'ın imarı ve inşası noktasında paydaşlarımızla istişarelerde bulunmayı sürdürüyoruz. Bugün de Mimarlar Odası'nı ziyaret ederek Sayın Yunus Emre Kaçamaz ve yönetimiyle bir araya geldik, fikir alışverişinde bulunduk. Alt ve üst yapısıyla afetlere karşı dirençli, yaşanabilir, coğrafyamıza, tarihimize, kültürümüze uygun yeni Kahramanmaraş'ın inşası noktasında el birliğiyle çaba gösteriyoruz. Bu süreçte mimarlarımızla yüksek bir koordinasyon içindeyiz. Nazik ev sahiplikleri ve şehrimizin inşası noktasındaki gayretleri için Sayın Yunus Emre Kaçamaz ve yönetimine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.