Yedikuyular’a ulaşım Kahramanmaraş Büyükşehir’le sağlanıyor

Büyükşehir Belediyesi, bölgenin gözde kış turizm merkezlerinden olan Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ulaşım sağlayan arterde kar küreme, tuzlama ve solüsyon uygulamalarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2022 14:41
Yedikuyular’a ulaşım Kahramanmaraş Büyükşehir’le sağlanıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kış şartlarıyla mücadele kapsamında şehir genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, bölgenin gözde kış turizm merkezlerinden olan Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ulaşım sağlayan arterde kar küreme, tuzlama ve solüsyon uygulamaları gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi’nden çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Bölgede 2 metreyi aşan kar kalınlığına rağmen çalışmalarımız neticesinde kayak merkezine ulaşım sağlayan arterimiz araç trafiğine açık durumda. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde arterde meydana gelebilecek aksamaları engelleyerek kayak merkezimize gelen misafirlerimizin ulaşımda herhangi bir sorun yaşatmıyoruz. Amatör veya profesyonel olarak kayak sporuyla uğraşan tüm vatandaşlarımızı Yedikuyular Kayak Merkezi’mize davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

buyuksehir-belediyesi-bolgenin-gozde-kis-turizm-merkezlerinden-olan-yedikuyular-kayak-merkezine-ulasim-saglayan-arterde-kar-kureme-tuzlama-ve-solusyon-uygulamalarini-surduruyor.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.