Kahramanmaraş'ta bugün hava nasıl olacak? 2 Mayıs 2024

2 Mayıs tarihi için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2024 09:40
Kahramanmaraş'ta bugün hava nasıl olacak? 2 Mayıs 2024

Bugün Kahramanmaraş'ta parçalı çok bulutlu bir hava hakim. Gün boyunca yer yer sağanak yağışlarla birlikte gökgürültülü sağanaklar bekleniyor.

Açık alanlarda yıldırım riski bulunmakta ve yerel olarak dolu yağışlarına da dikkat edilmesi gerekiyor. Bahar yağışları önümüzdeki günlerde de devam edecek. Ancak, bu yağışlar kış mevsimindeki gibi geniş alanlara yayılan sürekli yağışlar değil, dolayısıyla her yere düşmeyebilirler. Sıcaklık ise hafta sonuna kadar düşüş eğiliminde. Pazar günü biraz serin olacak, bu yüzden kışlık giysilerimizi hazırda bulundurmak iyi olabilir.

Ardından sıcaklık yeniden artmaya başlayacak. Rüzgar genellikle güney ve batı yönlerinden hafif olarak esecek, ara sıra orta kuvvette olacak; yağış anlarında ise yer yer kuvvetli esebilir. Bu şekilde hava durumu güncellemesi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.