Veysel Severim çalışıyor, Akif İnan gelişiyor

Veysel Severim çalışıyor, Akif İnan gelişiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2017 13:50
Veysel Severim çalışıyor,  Akif İnan gelişiyor

Kahramanmaraş’ın en gelişmiş mahalleleri arasında bulunan Akif İnan Mahallesi Muhtarı Veysel Severim, Halk tarafından sevilen ve sempatik kişiliği ile mahallenin sembolü haline gelmeye başarmış.

 

Mahalledeki yatırımlara öncülük eden Muhtar Severim, Bütün çalışmalarının daha gelişmiş bir Akif İnan Mahallesi için olduğunu ifade etti. Belediye Yatırımlarının yönlendirilmesi ve eksiklerin birinci elden aktarılması konusunda önemli çalışmalara imza atan Veysel Severim, Akif İnan Mahallesinin gelecek yıllarda büyük yatırımlar alacağını söyledi.

Severim: “Akif İnan mahallesi muhtarı olarak görevimi devam ettiriyorum. Buradaki halkımızın bana olan desteği Akif İnan mahallesi muhtarı olarak birçok yatırıma öncülük ettik ve yatırımları yerinde gözlemledik. Akif İnan mahallesi muhtarı olduğumda muhtarlık binamız tek bir odaydı, Lavabosu içerisinde hoş olmayan bir görüntü içerisinde bir muhtarlık binası vardı. Biz bu binayı Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Bey’e durumu arz ettikten sonra ikinci bir oda yapıldı ve muhtarlık binamız yeni görünümüne kavuştu.

Akif İnan mahallesinin sıkıntıları İsmet Karaokur Bulvarının alt tarafında yol sıkıntısı var. 12 Şubat ilçesi Belediye Başkanımıza konuyla ilişkin bilgileri kendisine sunduk. Başkanımızın talimatıyla oralar hemen yapıldı. Okullara bank yardımı ile ilgili birçok desteğim oldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Bey’e de ayrıca teşekkür ediyorum. Buradaki eksiklikleri ani çözüm bularak halkı mağdur etmiyorlar.

veysel-severim-calisiyor,--akif-inan-gelisiyor.jpg

Asayiş için Emniyet Müdürlüğünde görevli arkadaşlarla tanıştık ve iletişim halindeyiz. Sayın Emniyet Müdürümüz, Trafik Şube Müdürü Arif Güzelbulut ve yetkililer ile birlikte görüş alışverişinde bulunduk. Hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi ve birçok olayın önüne geçilebilmesi için büyük çalışmalar imza atılıyor. Biz nereye gitsek ilgi görüyoruz, Biz bunu sayın Cumhurbaşkanımıza borçluyuz. Onu Allah başımızdan eksik etmesin ona sıhhat ve afiyet versin.”

AKİF İNAN MAHALLESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Akif İnan mahallesinin gelişmesi için ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını ifade eden Muhtar Severim, Mahallelinin sorunlarıyla hem hal olarak gerekli bütün konularda ön ayak olmaya çalıştıklarını ifade etti.

“Burada iş isteyen insanlara yönlendirmeler yaparak onlara istihdam sağlamaya çalışıyoruz. Fabrikalara yönlendirerek insanların işsiz kalmasının önüne geçiyoruz. Belediye Başkanlarımızın bir eksiği var burada proje hazırlarken bize sormuyorlar biz bu mahallenin sorumlusuyuz burada yapılacak olan yeni projelerin halk nezdinde tepkilerini ve mahalleye nasıl katkısı olacağını biz biliriz.

Büyükşehir Belediye Başkanımız bizimle çok yakından ilgileniyor. Bizim yöneticiler ile aramızda bir problem yok. Aramızda bazı ufak tefek sürtüşmeler yaşansa da seçilmiş insanlara bizim saygımız sonsuzdur. Aynı saygıyı da karşıdan bekleriz. Akif İnan mahallesi her geçen gün kendisini geliştiren ve büyüyen bir mahalledir.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.