Vatandaşların durak çilesi bitmedi

Kahramanmaraş’ta şehir genelinde birçok durağın açık halde olması yağışlı havalarda vatandaşların ıslanmalarına neden oluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2019 17:32
Vatandaşların durak çilesi bitmedi

Yağışların başlaması ile birlikte şehrin sorunları da ortaya çıkmaya başladı. Diriliş Haber Ekibi olarak şehrin sorunlarına kulak vermeye her zaman devam ediyoruz. Şehir genelinde birçok durağın üstünün açık olması yağışların da başlaması ile mağduriyetler ortaya çıkarıyor. Vatandaşlar durakların üstünün kapanması yönünde talepte bulunuyor. Vatandaşlar tarafından gazetemize gönderilen fotoğraflarda vatandaşlar üstü açık duraklarda yağmur altında ıslanıyor. Bununla birlikte durak yakınında kapalı bölümlerde otobüs bekleyen vatandaşları otobüslerin almaması da diğer bir şikayet konusu.

vatandaslarin-durak-cilesi-bitmedi1.jpg

AYCAN İSTEMİŞTİ

Konu ile ilgili MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Büyükşehir Belediyesi’ne 5 Kasım’da bir dilekçe göndermişti. Dilekçede; “Dulkadiroğlu İlçesi, Güneşevler, Sakarya, Mamaraş, Ferhuş, Tokievleri, Erkenez mahalleleri arasında bulunan anayol üzerinde otobüs durakları bulunmaktadır. Yalnız bu durakların hepsinin üstünün açık olduğu, kapalı durak bulunmadığı saptanmıştır. Bahsi geçen alanlara biran önce kapalı duraklar yapılmasını önemle rica ederim” ifadelerine yer verilmişti.

vatandaslarin-durak-cilesi-bitmedi2.jpg

ELİMİZDE KAPALI DURAK YOK

Büyükşehir Belediyesi Milletvekili Sefer Aycan’ın dilekçesine karşılık bir dilekçe gönderdi. Gönderilen dilekçede ellerinde kapalı durak bulunmadığı belirtildi. İşte o dilekçeden konu başlıkları; “şu anda elimizde kapalı durak bulunmamakta olup yeni yapılacak durak alımında uygun yerlere montaj yapılacaktır” Bu dilekçelere bakarak, yeni durak alımı yapıldı mı? Konu bahsi ve şehir genelindeki bu problem ne zaman çözülecek?

 

FOTOĞRAF; DULKADİROĞLU İLÇESİ ALPASLAN CADDESİNDE ÇEKİLDİ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.