Valilikten Flaş karar! Yasaklandı

Valilikten Flaş karar! Yasaklandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2016 10:21
Valilikten Flaş karar! Yasaklandı

Kahramanmaraş Valiliği Sivricehöyük'e yapılan konteyner kentte birtakım olumsuz olayların yaşanmaması adına getirdiği yasak süresini uzattı. 

Dulkadiroğlu ilçesi Sivricehöyük Mahallesinde Suriyeli mülteciler için yapımına başlanan 25 bin kişi kapasiteli konteyner kentte provake amaçlı eylem yapılmaması adına Kahramanmaraş Valiliği tarafından bazı yasaklar getirilmiş ve sonra bu yasak süresi 1 aylığına uzatılmıştı. 

Valilikten bugün yapılan açıklamaya göre bu süre 1 Eylül'e kadar uzatıldı. Yapılan basın açıklamasında: "Cumhuriyetin Temel Nitelikleri, Devletin Ülkesi ve Milletin bölünmez bütünlüğü ile başkalarının hak ve özgürlüklerinin engellenmemesi, milli güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi ve başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla 03/08/2016 tarihinden 01/09/2016 tarihine kadar il genelinde Sivricehüyük mahallesinde yapılan Geçici Barınma Merkezini protesto amaçlı her türlü toplanma, basın açıklaması, toplantı, gösteri yürüyüşü, miting, oturma eylemi, stant açma, çadır kurma vb. etkinlikleri yasaklanması Valiliğimizce uygun görülmüştür" ifadelerine yer verildi. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.