VALİ ÖZKAN DEMOKRASİ MEYDANINDA KONUŞTU

VALİ ÖZKAN DEMOKRASİ MEYDANINDA KONUŞTU

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2016 13:46
VALİ ÖZKAN DEMOKRASİ MEYDANINDA KONUŞTU

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan açıklamalarda bulunuyor:
“Terör milletimizin birliğine bütünlüğüne memleketimizin bölünmez bütünlüğüne yönelmiş küresel zalimlerin bir organizasyonu halini almıştır. Görünen maşalar bizim muhataplarımız olmakla birlikte esas kürese zalimlerin memleketimize milletimize yönelmiştir.

Mazlum insanların bir an önce kendi vatanlarına dönmesi en temel arzumuzdur. Hükümet Devlet Millet artık aynı zeminde meşrunemal olmaktadır. Devlet ayrı değildir, hükümet ayrı değildir, millet ayrı değildir millet olarak bunun şuuruna varmış parlamento buna göre şekillenmiş millet ne istiyorsa o proje halinde bize hizmet olarak sunulmaktadır. Kahramanmaraşlı yüksek derecede bunun farkında bu noktada en yüksek derecede tutmaktadır. Şehrimiz bu refleksleri ile milli ve manevi refleksleri ile her zaman örnek konumuna ortaya koymaktadır. Tarihi ile kutsal bir şehirdir. Zenginliği ile özel sektör Türkiye’de devlet teşviklerini en iyi kullanan il Kahramanmaraş ilidir. Kahramanmaraş ilimiz özel sektörde kendi kendine yeten bir özel sektöre sahiptir.

Zira Kahramanmaraşlı her zaman çalışkandır. Topraktan kaşanıyor çiftçilikten gelen sermayesini sanayiye dökerek daha farklı alanlarda para kaz anıyordur. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.