Ünal: Terör örgütü panik içinde

Kültür ve Turizm Bakanı Ünal, terör örgütüne yönelik operasyonların, hendekler kalkana kadar süreceğini belirterek, "Devlet üzerine düşen sorumluluğu gerektiği gibi yerine getirecektir" dedi. Ünal "halkın desteğini kaybeden terör örgütü panik içinde" dedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2015 10:03
Ünal: Terör örgütü panik içinde

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, terör örgütüne yönelik operasyonlara ilişkin, "Bu hendekler kalkana kadar, orada yaşayan vatandaşlarımızın güvenliği sağlanana kadar, kamu düzeni inşa edilene kadar, devlet tabii ki üzerine düşen sorumluluğu gerektiği gibi yerine getirecektir" dedi.

Terör örgütünün, panik içerisinde olduğuna işaret eden Ünal, şöyle konuştu:

Şimdi sizin elinizde vatandaşın oyuyla seçilmiş belediyeler var mı? Var. Milletvekilleri var mı? Var. Parlamentoda temsil ediliyor musunuz? Ediliyorsunuz. Peki bu sorunlara son derece hassas bir hükümet var mı? Var. Şimdi tüm bunlar varken, vatandaş şu soruyu soruyor; 'Neden şiddet, neden silah, neden hendek, neden mayın? Neden ben evimden çıkıp rahat bir şekilde iş yerime gidemiyorum? Çocuğum neden rahat bir şekilde okula gidemiyor, okullar neden yakılıyor, ambulanslar neden vuruluyor, hastahaneler neden yakılıyor?' Her şey vatandaşın gözü önünde cereyan ediyor. Şu anda terör örgütü vatandaşın ve halkın desteğini kaybetmiş olmanın paniğini yaşıyor.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.