Ünal, "Bizim belediyecilik anlayışımız..."

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Bizim belediyeciliğimizin temel amacı şudur, bir insanı mahallesinde, evinde, şehrinde mutlu etmektir" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2015 17:55
Ünal, "Bizim belediyecilik anlayışımız..."

Oniki Şubat Belediyesi tarafından yaptırılan sentetik buz pistinin açılışına katılan Ünal, belediyecilik anlayışlarının insan odaklı olduğunu belirterek, "AK Parti’nin belediyecilik anlayışı Recep Tayyip Erdoğan belediyecilik anlayışıdır. 1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde her türlü imkansızlık vardı. Her türlü kısıtlama, baskı vardı. Maddi imkansızlıkların yanı sıra manevi baskılar çok hat safhadaydı. Ve İstanbul hatırlarsanız bir çöp şehri bir hava kirliliği şehri Haliç koku içerisinde çamurun, çukurun, çöpüyle anılan bir şehirdi. Ama 3 yıl gibi kısa sürede Recep Tayyip Erdoğan belediye başkanlığında da diğerleri gibi olmadığını gösterdi. Tıpkı, başbakan ve cumhurbaşkanı olduğunda diğerleri gibi olmadığını gösterdiği gibi. Bizim belediyeciliğimizin temel amacı şudur, bir insanı mahallesinde, evinde, şehrinde mutlu etmektir. Bizim anlayışımız hayatın her aşamasında vatandaşımızın yanında olmaktır" diye konuştu.
Konuşmaların ardından sentetik buz pistinin açılışı yapılırken Mahir Ünal’da çocuklar ile görüşerek herkese paten verileceğini ve kaymalarına yardımcı olmak için öğretici tahsis edileceği sözünü verdi. 
Birçok mahallede kurulması planlanan pistlerin ücretsiz olacağı ifade edildi.

Onikişubat Belediyesi ilçedeki sosyal yaşam alanlarını zenginleştirmeye devam ediyor. Şehit Abdullah Çavuş ve Selçuklu Mahallelerine yapılan 2 adet sentetik buz pisti Onikişubatlı çocukların hizmetine sunuldu.

Her biri 500 metrekare kapalı alana sahip buz pistleri toplamda 500 bin TL’ye mal olurken, haftanın 7 günü sabah saat 09.00 ila gece 23.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi’nde hizmete sunulan buz pistini ziyaret ederek çocuklarla buluşan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, tüm gençlerden buz pateni öğrenmelerini istedi. 

 

Ziyarette konuşan Başkan Mahçiçek ise farkındalık oluşturmak amacıyla tesisi gezdiklerini ifade ederek, “Yaptığımız hizmetler burada yaşayan insanların sosyo-ekonomik yapısı ile örtüşen tesislerdir. Hep birlikte farkındalık yarattığına inandığımız bu tesisin gezilmesini-görülmesini hep birlikte yaptık. Tesisimizin hayırlı olmasını, çocuklarımızın burada keyif dolu dakikalar geçirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt, Havva Ece Saygaz ve belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyaret renkli görüntülere sahne oldu.

 

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.