Ülkücüler bu ülkenin 57. alayıdır

Ülkücüler bu ülkenin 57. alayıdır

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2017 14:46
Ülkücüler bu ülkenin 57. alayıdır

TÜRKOĞLU ÜLKÜ OCAKLARI İLÇE BAŞKANI İBRAHİM HALİL AZGER

“Biz 15 Temmuz’dan önce Ülkü Ocakları olarak Fetö terör örgütü devletin her kademesine sızıyor dedikçe bizimle dalga geçtiler. Siz işi bilmiyorsunuz ve benzeri cümleler ile bizi bastırmaya çalıştılar. Şu anda herkes bizim söylediğimiz sözü söylüyor, 15 Temmuz günü herkes Devlet Bahçeli’nin ne kadar büyük bir lider olduğunu, Olcay Kılavuz’un ne kadar büyük bir lider olduğunu gördü. Hiç kimse ortalıkta yokken sayın Genel Başkanımız Lider Devlet Bahçeli Ben Devletimin arkasındayım, Cumhurbaşkanımın yanındayım söylemleri ile sonuna kadar da mücadelemiz devam edecektir dedi ve ilk sahayı dolduranlar ülkücüler oldu. Biz bu ülkenin 57. Alayıyız. Vatanın bekası ne zaman sıkıntı yaşarsa ülkemizde ülkücüler her zaman en önde dururlar.

Biz 15 Temmuz günü herkes karşısında ülkücü iradeyi gördü. Demokrasi Meydanlarında ilk sıra protokoldü ikinci sıradakilerin yarısından çoğu Fetöcüydü bakın şu anda yarısı içerde. Türkoğlu’nda da birçok fire olmasına rağmen dik duran vatandaşlarımız sayesinde ayakta durabildik. Fetö’nün kripto isimlerine dikkat edilmesi gerekiyor ve ülkücü camiadaki insanlara operasyonlar yapılıyor bunların önüne geçilmesi ve kriptoların temizlenmesi gerekiyor.

Buradan devletimizin birliği ve bütünlüğü için canını seve seve feda etmiş 249 şehidimize Yüce Mevla’dan rahmet yaralılara acil şifalar kederli ailelerine ise sabırlar niyaz ediyorum.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.