Uçar’dan Müsiad’a nezaket ziyareti

Kahramanmaraş Ticaret İl Müdürü, Ahmet UÇAR Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'(MÜSİAD)’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2016 10:58
Uçar’dan Müsiad’a nezaket ziyareti

Kahramanmaraş MÜSİAD Şube binasında gerçekleşen ziyarette, Ticaret İl Müdürü Ahmet Uçar’ı, MÜSİAD Başkan Yardımcısı Mustafa Buluntu ve Yönetim Kurul Üyesi Bünyamin Dokumacı, ağırladı.

 

Kahramanmaraş Ticaret İl Müdürü, Ahmet Uçar, iş dünyasının önemli bir kuruluşu olan MÜSİAD’ın çalışmalarını takdirle izlediklerini belirtti. Ticaret İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgiler paylaşan Uçar, Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde Anonim Şirketlere ilişkin genel kurul işlemlerini yürüttüklerini, tüketicinin korunması hakkında kanun ve ilgili mevzuat çerçevesinde vatandaşların sorunlarını çözdüklerinde ifade eden Uçar, “Eskiden devletin milleti iken, şimdi milletin devleti’ anlayışı hâkim olmuştur. Bu anlayış, insanı yaşat ki’ devlet yaşasın desturudur”, dedi.

 

Uçar, “Bakanlığımız kapsamında piyasa gözetim denetim faaliyetlerinde de’ bulunuyoruz. Esnaf ve Sanatkârlar Kanunu kapsamında Esnaf ve Sanatkârlarla ilgili oda kuruluş ve diğer işlemlerinde yürütüyoruz. MÜSİAD ın, doğru bildiği yoldan asla şaşmayan, müstesna bir kuruluş olduğunu biliyoruz. Türkiye gelişiyor. Gelişen Türkiye de sivil toplum kuruluşlarının da etkisi artıyor. Gelişmiş ülkelerde durum bu şekilde ilerliyor. Türkiye’de faaliyet gösteren birçok kuruluş gibi KMTSO, KASİAD, TÜMSİAD, HAYSİAD ve MÜSİAD’da bizim kardeş firmamızdır ”, ifadelerine yer verdi.

 

MÜSİAD Başkan Yardımcısı Mustafa Buluntu, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, MÜSİAD’ olarak altı ay gibi kısa sürede yapılan başarılı çalışmalar hakkında Uçar’a bilgiler verdi. Buluntu; “Kahramanmaraş’ın sorunlarının çözümü noktasında diğer sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket ederek sorunların çözümü noktasında projeler geliştirmeyi hedefliyoruz”, dedi.

 

MÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Bünyamin Dokumacı’ ise “Ticaret İl Müdürümüzün yapmış olduğu bu nazik ziyaretten dolayı çok memnun olduk. Bu itibarla kurumlarımızın çalışma sistemleri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Güzel bir değerlendirme imkânı bulduk”,  dedi.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.