Türkiye tek yürek, dualar semaya

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı ilk ayını doldurdu. Bölgeyi terörden temizleme çalışmaları son hızla devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2018 11:33
Türkiye tek yürek, dualar semaya

HABER: EMRE BOZ

Operasyonlara aralıksız devam eden Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye’nin doğusunda birçok noktayı terör örgütlerinden temizleyerek güvenli bölge haline getirdi.

Zeytin Dalı Harekatın’nda görev yapan Türk Askeri’ne Türk Milletinin maddi manevi desteklerinin ardı arkası kesilmiyor. Afrin Operasyonu’nun ilk gününden itibaren tek yürek haline gelen Türk Milleti bir ay içerisinde Mehmetçiğe sayısız yardımda bulundu. Belediyeler, Sivil toplum kuruluşları, özel işletmeler ve vatandaşlar olmak üzere herkes Afrin Operasyonu’ndaki Mehmetçiklerimiz için maddi manevi destekte bulunuyor.

KAHRAMANMARAŞ AFRİN’İ UNUTMADI

Kahramanmaraş’ın hemen her bölgesinden Zeytin Dalı Harekatına katılan mehmetçiklere vatandaşlar desteğini maddi manevi sürdürüyor. Diriliş Haber Gazetesi olarak Kahramanmaraş’tan Afrin’e giden yardımlar ile ilgili bir derleme yaparak okurlarımız ile paylaşıyoruz. Gönüllü askerlik başvurularından, çocukların kumbaralarında biriktirdiği paralara kadar her türlü destek devam ediyor. Bazı esnaflar gıda yardımında bulunuyor, bazıları ise giyim yardımında. Bunlar ile birlikte Kahramanmaraş Belediyelerinin de destekleri devam ediyor. Maddi destek olunmasa bile bütün Kahramanmaraşlı Afrin Harekatı’na katılan Mehmetçik için dualarını eksik etmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.