Türkiye Dünya klasmanında bir ülke haline geldi

Türkiye Dünya klasmanında bir ülke haline geldi

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2017 13:35
Türkiye Dünya klasmanında bir ülke haline geldi

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATİH MEHMET ERKOÇ’UN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI:

“Ülkemiz tarihi bir süreçte tarihi bir oylama yapıldı. İnşallah Güçlü Türkiye’nin kapıları sonuna kadar açılmış oldu. Artık bir dünya klasmanında en üstte oynayanlarla daha güçlü bir şekilde yarışacağız mücadele edeceğiz. Bugün Dünya’da ABD başta olmak üzere güçlü istikrarın neler getirdiği ortada. Türkiyemiz’de 2019 dan itibaren bu yeni sistem ile birlikte muhasır medeniyetler seviyesine çıkma yolunda önemli adımlar atılacağını düşünüyorum.

Kampanya döneminde tüm Ak kadroları MHP’ile beraber sahaya indi yoğun bir katılım dönemi oldu. Gücümüz yettiğince kampanyaya destek verme amacı içerisinde olduk. Memleketin geleceği için böyle güzel bir işin oylamasında bizim katkımız olması bizim için tarihi bir kazanç olduğu inancındayım. Emeği geçen katkısı olan herkese en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Tabi 16 Nisan’dan itibaren hepimiz kendimizi güçlü ve dinamik hissetmekteyiz. Kahramanmaraş’ta bizim halkımıza karşı sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu bir kez daha anladık. Kahramanmaraş’ın güzel insanları bir kez daha destek verdi. Büyükşehirler içerisinde çok az bir oy farkıyla birinciliği kaçırdık. Gecemizi gündüzüme katarak yeni dönemde daha çok çalışmamız için bu sonuç bizi teşvik etti.

Kahramanmaraş’ı mürebbeh hale getirme yolunda daha emin adımlarla yürümüye devam edeceğiz. Çalışma sezonumuzun açılması ile birlikte çalışma performanslarımız daha arttı.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.