Sözde fenomen AK Parti ve Hayrettin Güngör’ü hedef tahtasına koydu

Sosyal medyada adını ‘Işıklı Tosun Baba’ olarak duyuran sözde fenomen son attığı video ile çok konuşulacak gibi duruyor. Videosunda Mahir Ünal'ın adını geçiren sözde fenomen çarpıcı iddialarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Kasım 2018 14:31
Sözde fenomen AK Parti ve Hayrettin Güngör’ü hedef tahtasına koydu

AK Parti Genel Merkezi tarafından verilmiş olan kararı hiçe sayarak, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Hayrettin Güngör’ün belirlenmesine tepki gösteren sözde fenomen, Kahramanmaraş’ın bağrından yetişmiş olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ı hedef tahtasına aldı. Ünal hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Kahramanmaraşlılar sözde fenomenin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımın altına yorumlar atarak tepkilerini dile getirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak Hayrettin Güngör’ün gösterilmesi, Kahramanmaraşlıların nezlinde olumlu karşılanırken, kapsamlı CV’si ve tecrübesi ile Kahramanmaraş’ı daha iyi noktalara getireceği öngörülmekte.

Yerel seçim çalışmalarının ay sonunda başlayacak olması ile sözde fenomenin yapmış olduğu paylaşımın zamanlaması “provakasyon mu?” yoksa “Hayrettin Güngör’ü karalama kampanyası mı?” sorusunu akıllara getiriyor.

İşte videonun ayrıntıları;

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum