Sonax Clean Car profesyonel ekibiyle hizmetinizde

Sonax Clean Car işletme sahibi Sermet Atalar ile Bir Alman firması olan Sonax’ı ve oto yıkama piyasasını konuştuk.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2018 11:01
Sonax Clean Car profesyonel ekibiyle hizmetinizde

HABER: ABDULLAH YILDIZ

Tamamen profesyonel bir ekiple insan ve çevre dostu malzemeler kullanılarak müşterilere hizmet verdiklerini belirten Atalar, vatandaşları kalitesiz malzeme kullanarak insan sağlığını tehlikeye atan işletmelere karşı uyardı.

Bir Alman firması olan Sonax hakkında bilgiler veren Sonax Clean Car işletme sahibi Sermet Atalar vatandaşlara sundukları hizmetler konusunda da bilgi verdi.

“Sonax kendi üretim tesislerinde AR-GE laboratuvarlarında geliştirilen ürünlerle hizmet veren bir markadır. Bu şekilde hizmet veren tek firmadır. Kendi malzemelerini kendisi üretir. Dışarıdan hiçbir malzeme kullanmaz. Yalnızca temizlik amacıyla kullanılan malzemeler üretildiği için maximum sonuç elde edilir. Örneğin böcek temizleme, zift temizleme veya endüstriyel tift temizleme için Sonaxın kendi laboratuvarında sadece bu amaca uygun ürünleri kullanarak en iyi sonucu elde ediyoruz.

sonax-clean-car-profesyonel-ekibiyle-hizmetinizde1.jpg

Standart otomobil iç-dış yıkamadan tutunda seramik kaplamaya kadar tüm uygulama hizmetleri veriliyor. VİP yıkama, detaylı iç temizlik ve sterilizasyon, ozonla dezenfeksiyon, boya koruma paketleri, seramik kaplama, boya kaplama, kaput kaplama, cam filmi, yağmur kaydırıcı ve su itici, motor temizleme ve koruma gibi hizmetler Alman standartlarında yapılmaktadır.”

SONAX’IN KULLANDIĞI MALZEMELER ÇEVRE VE İNSAN SAĞLIĞINA ZARAR VERMEZ

En büyük farkın profesyonel bir ekip olduğunu savunan Atalar piyasayı da değerlendirdi. Son derece yoğun bir sektör olan oto yıkamanın hala bir meslek olarak tanımlanmadığını savunan Atalar hiçbir kalite standardının olmadığından yakındı. Atalar konuşmasını şöyle sürdürdü:

sonax-clean-car-profesyonel-ekibiyle-hizmetinizde2.jpg

“Bayilik anlaşması yapıldıktan sonra tüm ekip İstanbul’da ki distribütör eğitim merkezinde teorik, pratik ve uygulamalı eğitim alıyor. Bu eğitimi alan profesyonel ekiple bu hizmetler verildiği için müşterinin almak istediği hizmet maximum sonuçla sunulmuş oluyor. Bizi piyasadaki diğer firmalardan ayıran en büyük özelliğimiz kendi ürünlerimizi profesyonel ekibimizle kullanarak müşterimize hizmet sunmamızdır.

Piyasada bu işin bir standardı yok. Daha kötüsü Türkiye de oto yıkama bir meslek olarak tanımlanmamış durumda. Bir meslek odamız yok. Dolayısıyla işin bir kalite standardı yok. Yalnızca bizim gibi büyük firmaların kendi koyduğu hizmet standardı var. Baktığımız zaman Kahramanmaraş’ta 400 civarında oto yıkama işi yapan işletme var. Ruhsatı olan belli kalite standartlarına dikkat ederek işini yapan firma sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Şimdi bu durum fiyatlara da yansıyor. Bizim bir kurulum, yatırım maliyetimiz var. Kullandığımız ürünler yurt dışından geliyor. Dolayısıyla bunun bir maliyeti oluyor. Bu defa vatandaş bize fiyatlarımızın yüksek olduğunu söylüyor. Fakat fiyatı oluşturan etkenleri araştırmıyor. Müşterinin bilinçli olması gerekiyor.

sonax-clean-car-profesyonel-ekibiyle-hizmetinizde3.jpg

Sonax’ın kullandığı malzemelerin her biri çevre ve insan sağlığına son derece uygun malzemelerdir. Asla kimyasal kullanılmamaktadır. Bakın tüm Sonaxın sahip olduğu tüm lisanslar Almanya’da ki yetkili kuruluşlar tarafından titizlikle yapılan incelemeler sonucunda verilmiştir. Kullandığımız malzemeler evlerde işyerlerinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir çünkü insan ve çevre sağlığına zararlı hiçbir malzeme kullanılmamaktadır.

Ancak piyasa öyle değil. En basitinden örnek verelim fırçasız köpük bir tür asittir. Karstik asit denir. Hem insan sağlığına hem araç sağlığına son derece zararlıdır. Bakın aradaki farkları iyice araştırırsa müşteri bizim gibi firmaların kaliteleri ortaya çıkıyor.”

Bizim için müşteri memnuniyeti kadar memnuniyetsizliğide çok önemli. Çünkü bizler müşterinin taleplerini analiz ederek sıfıra yakın hata ile en iyi sonuca ulaşmayı hedefliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.