Şirikçi, Kayseri’deki terör saldırısını kınadı

Şirikçi, Kayseri’deki terör saldırısını kınadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2016 08:58
Şirikçi, Kayseri’deki terör saldırısını kınadı

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi:

“Hiçbir hain pusu, bizleri birlikte yaşama kararlılığımızdan döndüremeyecek”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, “Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu, bizleri birlikte yaşama kararlılığımızdan, vatanın bölünmez bütünlüğünden geri döndüremeyecektir” dedi.

Şirikçi, yayınladığı kınama mesajında, Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik terör saldırısını lanetledi. Şirikçi, mesajında, “Ülkemiz henüz İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısının yaralarını sararken Kayseri’den gelen acı haber, tüm Türkiye’yi bir kez daha yasa boğdu. Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izne çıkan er ve erbaşları taşıyan otobüse alçakça ve kalleşçe düzenlenen saldırıda, yine gencecik evlatlarımız şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Başta şehit aileleri ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz olmak üzere milletimizin başı sağ olsun. Terör örgütleri şunu bilmeli ki; hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu, bizleri birlikte yaşama kararlılığımızdan, vatanın bölünmez bütünlüğünden geri döndüremeyecektir. Hainlikte sınır tanımayan teröre karşı milletimiz dimdik ayaktadır. Terör hiçbir zaman Türkiye Cumhuriyeti’ni esir alamayacaktır” ifadelerini kullandı.

79 milyonun kardeşliğine kast eden alçakların hak ettikleri cevabı mutlaka alacağını ifade eden Şirikçi, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Terör örgütlerinin yapacağı hiçbir alçak girişim, kardeşliğimizi, birliğimizi bozamayacak ve bizi asla yıldıramayacaktır. Bizler, her şeye rağmen milletimizin geleceği ve ülkemizin refahı için hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.