Şimdi esnafa sahip çıkma vakti! Kafum’da sürprizler seni bekliyor

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odasının öncülüğünde bu yıl bir ilki gerçekleşen Kahramanmaraş Alışveriş Festivali KAFUM’da açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2018 11:36
Şimdi esnafa sahip çıkma vakti! Kafum’da sürprizler seni bekliyor

HABER: HANZALA YILDIZ

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt’un yapım ve organizasyon aşamasında tek tek bütün detayları ile ilgilendiği fuarın asıl amacı ‘Esnaf ile halkı tekrar eski canlılık ile bir araya getirmek’ olduğu belirtildi.

Diriliş Haber Gazetesine önemli açıklamalarda bulunan Başkan Akkurt, Halka seslenerek ‘Esnafa sahip çıkmanın vakti geldi, Bütün esnaflarımız sermayesi fiyatına ürünlerini halka arz ediyor. Bu Fırsatın kaçırılmaması gerekiyor bütün halkımızı KAFUM’a bekliyoruz’ dedi.

simdi-esnafa-sahip-cikma-vakti!-kafum’da-surprizler-seni-bekliyor.jpg

Başkan Akkurt açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Bu yıl ilki gerçekleşen Terziler ve Konfeksiyoncular Odası olarak büyük bir çalışmaya imza atarak Esnafımızı ve Halkımızı bir araya toplamak ve tekrar eski canlılığı yakalamak adına Kahramanmaraş’ın en önemli fuar merkezinde bir açılışa imza attık. ‘Kahramanmaraş Alışveriş Festivali’ ile Halkımızın esnaf ile tekrar eski canlılığı yakalamasının temellerini oluşturmak, esnafımızın ürünlerini daha geniş alanlarda sergilemek ve halkımızın istediği ürünleri istediği fiyata sahip olabilmesi için büyük bir fırsat.

Buradan Kahramanmaraş halkımıza sesleniyorum, KAFUM alanında birçok ürünü uygun fiyata yani maliyet fiyatına sahip olabilirsiniz. Burada birçok esnafımızın yapılan çalışmalar ile kendi ürünlerini maliyet fiyatına satma kararı aldı ve KAFUM’da vatandaşlarımızı bekliyor.”

simdi-esnafa-sahip-cikma-vakti!-kafum’da-surprizler-seni-bekliyor1.jpg

8 GÜN SÜRECEK FUARA KATILIM YOĞUN

8 Gün sürecek Festivale katılımın yoğun olduğunu belirten Başkan Muhlis Akkurt, Katılım gösteren bütün firmalara teşekkür ederek, Vatandaşların gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Bay ve Bayan giyim olmak üzere halkın birçok ihtiyacını uygun fiyata karşılayacağını belirten Akkurt, Bütün halkı KAFUM’a beklediklerini kaydetti.

simdi-esnafa-sahip-cikma-vakti!-kafum’da-surprizler-seni-bekliyor2.jpg

Akkurt: “Halkımızın KAFUM’da birçok avantajı var, Kahramanmaraş'ta bir ilk olan Alışveriş Festivaline 100'e yakın firmanın katılacağı, 7'den 70'e bay ve bayan giyim olmak üzere halkımızın bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir festival hazırlıyoruz. Festival sadece giyim üzerine değil, hediyelik eşya, sim sırma, tekstil ürünlerinin de bulunduğu kapsamlı ve ucuz alışveriş yapabilecekleri bir festival olacak. Buradan organizasyonumuza katılan firmalarımıza ve esnaflarımıza da teşekkür ederim.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi Kafum'da gerçekleştirilecek olan festival 24 Mart'ta açılacak ve 1 Nisan tarihine kadar halkımıza hizmet verecek. Festival normal gününde saat 09.30'da açılıp saat 21.30'a kadar hizmet verecek. Yaklaşık 8 gün sürecek olan festivalde maliyetine satışlar olacak. Festivalde giyim ve tekstil ürünlerinin yanı sıra halkımızın güzel vakit geçirmesi için çeşitli aktivitelerde yer verdik. Yerel sanatçılarında katılacağı fuarda halkımız ucuz alışverişin yanı sıra müzik şöleni de yaşamış olacaklar. Tüm halkımızı Alışveriş Festivaline bekliyoruz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.