Sefer Taş ve Fethi Şahin IŞİD Tarafından Yakılarak Şehit Edildi İddiası

Sefer Taş ve Fethi Şahin IŞİD Tarafından Yakılarak Şehit Edildi İddiası

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2016 08:58
Sefer Taş ve Fethi Şahin IŞİD Tarafından Yakılarak Şehit Edildi İddiası

Sefer Taş ve Fethi Şahin IŞID tarafından infaz edildiği iddia edildi. Olay sonrasında keskin bir şekilde yayın yasağı uygulanmaya başlanırken internet erişimi de kısıtlandı. Yapılan incelemelerde görüntülerin provokasyon olma ihtimalinin yüksek olduğu belirlendi. Resmi açıklama gelene kadar vatandaşların görüntülere bu doğrultuda yaklaşmaları gerekmektedir.

Bu gece Suriye’den gelen haber ülkeyi ayağa kaldırdı. İddiaya göre IŞİD, Sefer Taş ve Fethi Şahin isimli iki Türk askeri feci şekilde şehit etti. Olayla ilgili tüm resim ve video içeriklerine yayın yasağı gelirken internet erişimi de kısıtlandı. İlk olarak önceki gün El Bab’da 14 askerin şehit olmasının ardından TSK, bölgede çatışmaların şiddetlenerek devam ettiğini belirtmişti.

İddia edilen olayla ilgili yayınlanan görüntülerde IŞİD askerleri Türk bayrağını alçakça yere atarak yaktıklarını paylaştılar. Ancak asıl kan dolduran detaylar bu gece paylaşıldı. Terör örgütü IŞİD kendisine ait yayın organlarında paylaştığı videoda 2 Tük askerinin infaz edildiği görüntüleri paylaştı. Olay sonrasında henüz resmi bir açıklama gelmezken hem internet, hemde TV’de yayın yasakları başladı. Olayın provakasyon ihtimalinin yüksek olduğu, yapılan araştırmalar sonrasında ağır basmaya başladı. Konu ile ilgili resmi açıklama gelmediği sürece sadece iddiadan ibaret olacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.