Saygı ve sevgiyle veda ettiler

Saygı ve sevgiyle veda ettiler

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2017 12:40
Saygı ve sevgiyle veda ettiler

Rıdvan Hoca Vakfı "Eğlenerek öğreniyoruz" sloganıyla düzenlediği Yaz Okulu programını Veda Gecesiyle noktaladı. 11 Ağustos Cuma Necip Fazıl Kısakürek Eğitim ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Veda gecesi renkli karelere sahne oldu.

 

Birçok öğrenci ve velinin katılım gösterdiği gecede, Öğrenciler çeşitli etkinliklerle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlik Rıdvan Hoca Vakfının tanıtımı ve yaz okullarında yapılan etkinlikleri anlatan Sinevizyon Gösterisi, Kurs Koordinatörü Ahmet Akif Taşçının açış konuşması, Milletvekili İlker Çitilin selamlama konuşması, Vakıf Mütevelli heyeti başkanı Seyfi Pınarbaşı’nın konuşmaları ile devam etti.

saygi-ve-sevgiyle-veda-ettiler1.jpg

Daha sonra Yaz Okulu öğrencilerinin  İlahi, Şiir dinletileri ve skeçlerle yaptığı sunumlar izleyenlerin beğenisini topladı. Öğrencilerin yaz boyunca yaptıkları etkinlikler, sunumlar, sosyal ve sportif faaliyetlerde gösterdikleri başarılarından dolayı dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Öğrencilere Yaz Okulu Katılım belgeleri, öğretmenlere ve emeği geçenlere Teşekkür belgeleri verilmesi sonrasında toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu.

saygi-ve-sevgiyle-veda-ettiler2.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.