Referandumun sonucu batıya büyük ders olmuştur

Referandumun sonucu batıya büyük ders olmuştur

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 22:02
Referandumun sonucu batıya büyük ders olmuştur

Çırakoğlu Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Çırak, 16 Nisan Referandum sonucunun Evet çıkmasının Türkiye’nin önünün açacağını ifade etti.

Referandum sonucunun Batı’ya ve Fetö’cülere büyük bir ders olduğunu ifade eden Çırak, Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile birlikte Türkiye’nin önünün açılacağını kaydetti.

Siyasi İstikrarın çok önemli olduğunu vurgulayan Çırak, Referandumda Türkiye’de  siyasi istikrarın devamını ve Türkiye’nin Dünya Devletleri arasında söz sahibi olacak yeni bir sistemi desteklediğini söyledi.

Çırak:

“Referandumdan Evet çıkması Vatanımıza, Milletimize ve Devletimize hayırlı uğurlu olsun. Bundan böyle önümüz açık ufkumuz aydınlık olacaktır. Ülkemizin geleceği için, İş Adamları için, Halkımız için güzel bir gelişme olduğunu düşünüyorum. En önemlisi Devletimizin, Ülkemizin kazanması herşeyden önemlidir.

 Referandum dan çıkan Evet oyu Hain FETÖ’cülere PKK’lılara büyük ders, Avrupa’ya büyük bir cevap olmuştur.

Bundan sonra her birleşimde Türkiye olacaktır. Dünya’da yer değiştirecek taşlar varsa, Oynanması gereken taşlar varsa Türkiye olmadan oynanmayacaktır. Bundan böyle Türkiye Cumhuriyeti ne derse o olacaktır. Bu aynı zamanda dünya Müslümanları için de büyük bir umuttur.

Bundan sonraki süreçte Meclisimiz genç  ve dinamik olacak. Sorunlara ivedilikle müdahale edilecektir. Bu referandum üstü eyalet sisteminin öne sürülmesi, Paralel Yapı’nın uydurmasıydı. Bu ülkede eyalet sistemi olmaz. Her şeyimiz le birlikte hükümetin arkasındaysak Reisin arkasındaysak, Eyalet Sisteminin de o kadar karşısındayız.

Bu yeni Referandum sürecinden sonra yeni sisteme geçtik. Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçtik bu sistem vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun. İşlerimiz daha çabuk ilerleyeceğini  ve birçok iş bürokrasiye takılmadan tıkır tıkır işleyeceğini düşünüyorum.  İş adamları artık önünün görüp yatırımlarını hız verecektir. Türkiye güçlü bir ülke ve bu gücünü her zaman artıran bir ülke, Yeni dönemde her kafadan bir ses çıkmayacak ve ülke menfaatlerinin üstün tutulmak kaydıyla ticari hayatın daha da canlanacağını düşünüyorum.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.