PKK’ya verdiği destek nedeniyle tutuklanan Ahmet Türk’ten küstah açıklama

PKK’ya verdiği destek nedeniyle tutuklanan Ahmet Türk’ten küstah açıklama

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2016 10:45
PKK’ya verdiği destek nedeniyle tutuklanan Ahmet Türk’ten küstah açıklama

Millete hizmet etmek yerine bölücü terör örgütüne hizmet eden ve bu nedenle tutuklanan Mardin eski Belediye Başkanı Ahmet Türk şimdilerde adeta bir ‘Barış Güvercini’ oluverdi. Kandil’in talimatlarını bire bir yerine getiren Ahmet Türk, PKK’ya verdiği desteği bir kenara iterek tutuklanması ile ilgili olarak küstahça Hükümeti suçlamayı tercih etti.

Halka hizmet etmeyi bırakarak Kandil’e hizmet eden bu nedenle de tutuklanan Mardin eski Belediye Başkanı Ahmet Türk küstahça açıklamalarda bulundu.

Görevinden alındıktan sonra tutuklanan Mardin Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, Silivri Cezaevi'nde kendisini ziyarete gelen CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'a teröre verdiği destek sanki hiç yokmuş gibi davranarak"AKP kendisine biat etmeyenleri tasfiye etmeye çalışıyor, bizler buna teslim olmayacağız" dedi. Ahmet Türk, yine ‘Barış güvercini’ gibi davranmaya çalıştı.

'BARIŞ, KARDEŞLİK VE ÖZGÜRLÜK DIŞINDA HİÇBİR EYLEMDE BULUNMADIM'

TBMM'de 6 dönem görev yaptığını anlatan Mardin Belediye Başkanlığını büyük bir oyla seçildiğini, bugüne kadar siyasi yaşamının hiçbir döneminde belediye başkanlığı dahil yasadışı faaliyette bulunmadığını, terör ve şiddete hiçbir zaman bulaşmadığını iddia etti.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.