Özçam Market’ler Dulkadiroğlu’nda

Özçam Market’ler Dulkadiroğlu’nda

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2017 17:17
Özçam Market’ler Dulkadiroğlu’nda

​Kahramanmaraş ekonomisine büyük katkı sağlayan Özçam Marketler içerisinde 22 bin çeşit ürün bulunan 6. Şubesini görkemli bir program ile açtı. Açılışa Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Buluntu,   Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Ethem Sünbül ve birçok iş adamı katıldı.

Halkın yoğun katılımları ile yapılan açılışta Özçam Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çam ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu İlçesinin büyük yatırımlara ev sahipliği yaptığını vurguladılar.

Hasan Çam konuşmasında;

“Biz bölge halkına hizmet adına 6. Şubemizi buraya açtık. Amacımız kaliteli hizmeti daha uygun fiyatlarla vatandaşa sunmaktır. Bölge hızla gelişen bir bölge ve biz de bu gelişime katkıda bulunduk.  Dulkadiroğlu İlçemiz bizim için çok kıymetlidir. İnşallah bu şubemiz Dulkadiroğlu İlçemize yakışır bir şekilde hizmet verecek. Dulkadiroğlu için isabetli bir yatırım yaptık ve pişman olmayacağız.” İfadelerine yer verdi.

o-002.jpg

Yeni şubenin Doğukent bölgesine değer kazandıracağını belirten Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay;

“Bu marketimiz bu bölgemize değer kazandıracak, bu bölgenin yaşam standartlarını biraz daha yükseltecek. Böylesine büyük bir yatırım yaptığı için Hasan Çam Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum. Burası ilçemizin en değerli bölgesi. Bu bölgedeki yatırımlarımızı hızlandırdık. Aynı zamanda bu bölgede kamu külliyesini hayata geçireceğiz. Bir yıl sonra külliyemiz de burada olacak. Bu bölge Dulkadiroğlu ilçemizin en merkezi bölgesi. Bu yatırım da çok doğru bir yatırım oldu. Hasan Bey’in bu yatırımlarının devamını bekliyoruz. Biz de ilçemizdeki yatırımlar için elimizden gelen yardımı yapacağız. Özçam Marketlerin yeni şubesi hayırlı uğurlu olsun.” diyerek konuşmasını sonlandırdı. 

o1-009.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.