Otel Germanicia’dan aşure etkinliği

Kahramanmaraş Germanicia Otel Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Aşure İkram Programı düzenledi. Germanicia Otel Genel Müdürü Gökhan Büyükdereli yaptığı açıklamada, “Tüm İslam alemine ve dünyaya bereket getirmesini diliyorum” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2018 16:51
Otel Germanicia’dan aşure etkinliği

Gökhan Büyükdereli açıklamasında; “Otel Germenecia kurulduktan bu yana 6.sını düzenlediğimiz aşure etkinliğimizin Tüm İslam alemine Dünya’ya bereket getirmesini diliyorum. Geçtiğimiz yıllarda çok sıkıntılı dönemler geçirdik, aynı zamanda şu anda da ülkemiz bir takım sıkıntılar ile yüz yüze. Muharrem ayı itibarı ile tüm toplumumuza Dünyaya barış ve bereketin gelmesi dileğiyle. Aşure etkinliğimize katılan herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

m3-047.jpg

IŞIKLI TOSUN BABA; ŞEHRİMİZ ÇOK GELİŞTİ

Etkinlikte eğlenceli dakikalar yaşatan, Kahramanmaraş’ın güler yüzü Işıklı Tosun Baba açıklamalarında; “Otelimizi çok beğendim hayran kaldım. Otel işletmecilerine ve personellerin güler yüzlülüğünden Allah razı olsun. Kahramanmaraş’ımıza yakışır şekilde bir otel yapılmış. Aşure etkinliği bizim için önemli, insanlarımızı birbirine kaynaştırıyor. Bende Türkiye’nin her yerinde sevilen Işıklı Tosun Baba olarak vatandaşlarımıza tavsiyem gelsinler, Kahramanmaraş’ımızı görsünler. Dondurmasıyla tarhanasıyla ünlü şehrimiz artık çok gelişti. Şehrimiz artık turistlik bir bölge haline geldi” ifadelerini kullandı.

m2-115.jpg

m1-168.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.