Odunun kurusunu, kömürün issizini alın

Arı Bey Ticaret Firma Yetkilisi Kazım Güneş, Kış aylarının yaklaşması ile birlikte vatandaşların Odun ve Kömür arayışı içerisine girdiklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2017 12:06
Odunun kurusunu, kömürün issizini alın

Odunun ve Kömürün kendi arasında birçok çeşidi olduğunu vurgulayan Güneş, Odunun kurusunu, Kömürün issiz olanının tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Kömür alması gereken vatandaşların Rus Kömürü kullanmasının maddi anlamda kendilerine kazanç getireceğinin altını çizen Güneş, Odun seçimine de dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Arı Bey Ticaret olarak yaz kış müşterilere hizmet verdiklerinin altını çizen Güneş, 15 Yıllık tecrübe ile emin adımlarla yoluna devam ettiklerini belirtti.

odunun-kurusunu,-komurun-issizini-alin1.jpg

Güneş: “15 yıldır bu sektörün içerisinde hizmet veriyoruz. Her ne kadar enflasyon şartları yükselse de Muhalif Doğalgaz sistemleri gelse de bizim işlerimiz rayında devam ediyor. Vatandaşımızın alım gücü günden güne düşüyor, Odun ve Kömür satışları genellikle orta gelir düzeyi ve düşük gelir düzeyindeki vatandaşlara hitap ediyor. Bazı dönemlerde ekonomiye bağlı olarak vatandaşımızın alım gücüde düşüyor. Kömürü alırken ellerinden geldiği kadar Rus Kömürü alınması gerekiyor. Kömürde fiyatlar değişim gösteriyor, Tonu 900 TL’ye kadar kömür var. Kahramanmaraş olarak orta kesime hitap ediyoruz. Tabandaki insanlarımıza devlet bakıyor yine de vatandaşlarımız bunları almakta zorlanıyor.

Şu anda evlerinde montalama ve ısı yalıtımı olmadan insanlar evlerine Doğalgaz çektiriyor ve faturalar yüksek geldiği için tekrar odun kömüre dönüyorlar.”

odunun-kurusunu,-komurun-issizini-alin3.jpg

ARI BEY TİCARET HİZMET KALİTESİNİ ÜST SEVİYEDE TUTAR

Arı Bey Ticaret olarak hizmet kalitesinin her zaman en üst seviyede tutulduğunu belirten Güneş, Arı Bey Ticaret olarak 15 yıllık tecrübeyle müşterilere kaliteyi, uygun fiyata sunduklarını vurguladı.

Güneş: “Biz yaklaşık 15 yıldır faaliyet vermekteyiz. Bizde kışın bile kar yağdığında bizde kuru odun bulmak mümkündür. Elimizden geldiği kadar birinci sınıf ve kömürler ile müşterilerimize hitap ediyoruz. Kömürün birinci kalite issiz Rus kömürü satarak müşterilerimizin beğenisini ve takdirini almayı hedefliyoruz. Buradan tüm Kahramanmaraş halkına çağrıda bulunarak Yaz ve Kış hizmetinizde olan Arı Bey Ticareti bir ziyaret ederek çayımızı içmeye davet ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.