Nergis ürünleri ‘Yöresel Tatlar Fuarı’nda tanıtıldı

17-25 Ekim tarihleri arası Büyükşehir Belediyesi yanında açılan İl İl Yöresel Tatlar Fuarı’nın gözde markası Nergis oldu. Fuar alanını gezen vatandaşlarımız Nergis markasını inceleme ve tatma fırsatı buluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2015 11:17
Nergis ürünleri ‘Yöresel Tatlar Fuarı’nda tanıtıldı

Organize ettiği birçok fuar ile Malatya fuarlar kenti olmuştur’

Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinden yöresel tatların fuarda yer aldığını belirten Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; ‘Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş’nin organizesiyle İl İl Yöresel Tatlar Fuarı açıldı. Fuar olarak Malatya genel olarak başarılı bir performans sergiliyor. Daha ilk olduğu için bu tür fuarlar tam olarak oturmamış olabilir ancak zamanla güzel bir noktaya gideceğine inanıyorum. İlk olmasına rağmen Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinden yöresel tatlar fuarda yerini almış. Birçok fuar ile artık Malatya fuarlar kenti olarak anılmaya başlandı. Başlangıç için çok güzel bir fuar dizayn edilmiş. Bu tür organizasyonların ısrarla devam ettirip zamanla geleneğe dönüştürmek gerekiyor’ ifadelerini kullandı.

‘Nergis ve Epak bir Türkiye markası olacak’

Esenlik sadece marketler olarak hizmet vermiyor. Üretimde markalaşma sürecine girdik. Nergis’i yenilebilir ve içilebilir tüm ürünlerde gıda markası olarak yola çıktık. İyi bir mesafe katettiğimizi düşünüyorum.  Özellikle et ürünlerinde, tereyağı, bakliyat ve baharat ve bundan sonra birçok ürünü üreten bir marka olacak. Kamu güvenirliliği ve özel sektör müteşebbis ruhuyla birleşen şirketimiz inanıyorum ki kalite çizgisiyle yakında Türkiye markası olacak. Bu yolda mesafe kat ediyoruz. İstanbul, İzmir, Adana’da ve birçok ilde fuarlara katılıyoruz. Nergis markamız özellikle yöresel bir tat olarak halkımızın damak tadına uygun bir marka. 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde üretimlerine devam eden Epak kimya markamız çok önemli bir konuma geldi.  Temizlik ürünlerinin tamamını çıkardık. Marketlerimizde şatışlarımız devam ediyor. İllerimizde bayiliklerimiz var. Elazığ, Bingöl, Kahramanmaraş, Bingöl, Adana, İzmir’de bölge bayiliklerimiz var. İki markamız şu anda mütevazi bir durumda ancak yarına Malatya’nın ve Türkiye’nin önemli markalarından olacak. Bu tür fuarları fırsat bilerek markalarımızın tanıtımını yapıyoruz’ dedi.

Nergis ve Epak standını gezerek ürünlerimizi inceleyen Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ak Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kâhtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ayrıca Nergis ürünlerini tattılar.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.