Resmi kurumları gösteriyordu! Değişti

Resmi kurumları gösteriyordu! Değişti

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2016 10:53
Resmi kurumları gösteriyordu! Değişti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından özellikle araç sürücüleri başta olmak üzere vatandaşların gidecekleri yerlerin daha belirgin şekilde ortaya konulması amacıyla yön levhalarının yenilenmesi çalışmalarına başlandı.

Şehir içi cadde, bulvar, kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet merkezlerinin bulunduğu alanların, daha kolay şekilde bulunmasına da önemli katkılar sağlayacak yeni yön levhalarının yenilenmesi çalışmaları, şehir merkezinin ana ulaşım yol güzergâhlarında gerçekleştiriliyor.

Şehir merkezindeki eskimiş ve yıpranmış levhaların değiştirildiğini, şehir içinde de ihtiyaç duyulan yerlere yeni levhalar yerleştirildiğini ifade eden Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Yusuf Deliktaş: “Şehir merkezindeki çok yönlü levhalarımızı da tıpkı ana arterlerde olduğu gibi daha modernize levhalarla yenilemeye devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından, ihtiyaç duyulan yerleri tespit edilen yerlere monte edilen levhalara ilişkin açıklamada bulunan Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Yusuf Deliktaş: “Şehir içerisindeki resmi kurumları gösteren yer ve yön tabelalarının yenilenmesine ihtiyaç duyulmuştur. Özellikle ilimizi ziyarete gelen veya resmi bir kurumda işi olan vatandaşlarımızın resmi kurumları kolaylıkla bulabilmesi için, bu çalışmalara başladık. Şehir genelinde resmi kurumları gösteren yer ve yön tabelalarının muhtelif yollara ve kavşaklara yerleştirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

thumbnail_7f430066-5fcb-4747-b1fc-ec4bef1ab30d.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.