Necati Okay Dulkadiroğlulardan Helallik İstedi!

Dulkadiroğlu'nda 10 yıllık görev süresi sona eren Necati Okay, yeni başkan Mehmet Akpınar'a görevi devretti. Okay, "Vatandaşlarımızın iradesi başımızın tacıdır" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2024 12:07
Necati Okay Dulkadiroğlulardan Helallik İstedi!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 31 Mart yerel seçimlerinde sandıktan çıkan sonuca saygı duyduğunu ve yeni başkana başarılar dilediğini açıkladı. 10 yıllık görev süresi boyunca ilçeye sayısız eser kazandırdıklarını belirten Okay, "Vatandaşlarımızın iradesi başımızın tacıdır" dedi.

Okay, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

2014'TEN 2024'E DULKADİROĞLU'NDA BİR DÖNEM SONU

"2014 yılında sizlerin desteği ve Allah'ın izniyle başladığımız bu kutlu yolculukta 10 yıllık bir süreci geride bıraktık. Bu süreçte olağanüstü olaylara rağmen, ilçemizi hep birlikte değiştirdik ve dönüştürdük. Sizlerin talep ve istekleri doğrultusunda Dulkadiroğlu'na sayısız eser kazandırdık. Bıkmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden çalıştık. 2024 seçimlerinde de sizlerin desteği ve duasıyla yola çıktık. Tek temennimiz ilçemiz ve kıymetli sakinleri için hayırlısı olmasıydı."

"VATANDAŞLARIMIZIN TERCİHİ FARKLI BİR İSİMDEN YANA TECELLİ ETTİ"

"Pazar günü gerçekleşen demokrasi şöleninde vatandaşlarımızın tercihi farklı bir isim ve partiden yana tecelli etti. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu teveccühe sonsuz saygı duyuyorum. Onlar her zaman başımızın tacıdır. Büyük bir özveriyle inşa ve ihya ettiğimiz ilçemiz ve vatandaşlarımız için bu sonuçların hayırlar getirmesini diliyorum. Bu kadirşinas halka ve kadim ilçeye hizmet edecek arkadaşımıza da görevinde başarılar diliyorum."

"HELALLİK İSTEDİ"

"Her bir vatandaşımızı sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Var ise haklarımızı helal ediyor, sizlerden de helallik diliyorum."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.