MÜSİAD Türkiye’nin en önemli değerlerinden bir tanesi

Akit Gazetesi Bölge Müdürü Mehmet Aytekin ve Akit Gazetesi Muhabiri Ali Erkan Kiraz, MÜSİAD (Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği) Kahramanmaraş Şube Başkan Sami Kervancıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2019 12:40
MÜSİAD Türkiye’nin en önemli değerlerinden bir tanesi

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Kervancıoğlu yaptığı açıklamada MÜSİAD’ın Türkiye’nin en önemli değerlerinden olduğunu söyledi.

Kervancıoğlu; "MÜSİAD Türkiye’nin önemli bir değeridir. Bizler bu değerin Kahramanmaraş'ta fark edilmesi adına bir yola çıktık. ülkenin ekonomisinin güçlü olması yerel ekonomilerin güçlü olmasından geçer, Kahramanmaraş Türkiye ekonomisinde 17. sırada Bu durum Ak parti iktidarının ekonomide izlediği başarılı politikaların yanında şehrini seven, şehir ekonomisine yön veren işadamlarının gayretleri ve yaptıkları yatırımlar ile oldu. Bizler MÜSİAD olarak aynı heyecan ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizin ekonomide yükselen bir değeri var, bu heyecanın kayıp olmaması ve daha büyümesi adına çalışmalarımız olacak. Öncelikli hedeflerimizden bir tanesi şehrin markalarını oluşturmak adına çalışmalar yapmak olacak. Bu hafta Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank'ın şehrimize bir ziyareti oldu bu ziyaret esnasında yaptığımız görüşmede; göreve başladığımız günden bu güne şehrin kalkınması adına hazırladığımız dosyayı sayın bakana ilettik ve akabinde MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Abdurrahman Kaan beye konuyla ilgili bilgi vererek desteklerini istedik” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.