MSÜ başvuruları başladı! Son gün 27 Şubat

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için geri sayım başladı. MSÜ başvuru süreci ile ilgili detaylarsa bakanlık ve ÖSYM tarafından paylaşıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2019 16:49
MSÜ başvuruları başladı! Son gün 27 Şubat

MSÜ başvuru süreci ÖSYM tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılmıştı. Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere yetiştirilecek askeri öğrencilerin belirleneceği sınav için istenen ücret ve başvurularda adaylardan istenen şartlar da netleşti. 

Sınav başvuru ücreti 96 TL, başvuru hizmeti ücreti ise 10 TL. Geç başvurular 7 Mart 2019'da yapılacak. Geç başvuru sınav ücreti için istenen ücretse 144 TL olarak açıklandı.

MSÜ SINAVI HANGİ TARİHTE YAPILACAK?

Milli Savunma Üniversitesi sınavı 7 Nisan 2019 Pazar günü yapılacaktır. Sınav saat 10.15'te başlayacak ve 135 dakika sürecektir. Sınav sonuçları yalnızca sınavın yapıldığı yıl için geçerlidir.

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİNE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

81 İLDE SINAVLA MSB-MSÜ ALIMI YAPILACAK

“Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı”nın 07 Nisan 2019’da yapılacağını söyleyen Bakan Akar 81 şehirde sınav yapılacak ve ona göre alımlar olacak. Gerekli şartları taşıyan ve bu mesleği yerine getirmek isteyen tüm adayların sınava girmesini istiyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.