Milyonlarca öğrenci bekliyordu… Açıklandı!

Milyonlarca öğrenci bekliyordu… Açıklandı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2017 12:40
Milyonlarca öğrenci bekliyordu… Açıklandı!

TEOG sınav sonuçları 10:00'da e-okul üzerinden adaylara duyuruldu. Bir milyondan fazla öğrencinin merak içinde beklediği TEOG sınav sonuçları e-okul.meb.gov.tr adresinden sorgulanabiliyor. TEOG sınav sonuçlarına itiraz işlemi ise 5 gün içerisinde elektronik ortamda yapılabilecek.

TEOG sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi! 1 Milyon 185 bin 328 öğrencinin katıldığı TEOG sınav sonuçları e-okul üzerinden adaylara duyuruldu. TEOG sınav sonucunu öğrenmek isteyen adaylar e-okul.meb.gov.tr sayfası üzerinden öğrenci girişi yaparak sınav sonuçlarını öğrenebilecek.

TEOG SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

Sorulara, cevap anahtarlarına ve sonuçlara yapılacak itirazlar, soruların, cevap anahtarlarının Bakanlıkça yayımlanmasından

itibaren en geç 5 (beş) gün içinde ÖDSGM resmî internet sayfasında yayımlanan sınav itiraz bölümünden elektronik olarak yapılabilecektir.   Elektronik ortamda yapılan itirazların incelenebilmesi için T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilât Programı” aracılığıyla 20 TL (KDV dâhil) yatırılması gerekmektedir.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.