Meteoroloji Uyarıyor: İstanbul'dan Kahramanmaraş'a Kuvvetli Yağış Geliyor!

Yarın Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz ve Marmara'nın doğusunda kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını ve rüzgar gibi risklere karşı dikkatli olunmalı. ⛈️

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2023 18:35
Meteoroloji Uyarıyor: İstanbul'dan Kahramanmaraş'a Kuvvetli Yağış Geliyor!

Yarın için Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay'ın batısı, Samsun, Sinop, Kastamonu ve Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi için sağanak yağış uyarısında bulundu.

Genel Müdürlük tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay'ın batısı ile Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Orta Karadeniz'de yarın etkisini artırması beklenen sağanak yağışın sabah saatlerinden itibaren Kastamonu'da, öğle saatlerinden itibaren Sinop ve Samsun'da yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul ile kuzey kesimleri başta olmak üzere Kocaeli ve Sakarya'da yerel olarak kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Yağışların ardından sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile kıyı kesimlerde hortum riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem taşıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.