Marfi VİP kampanyası ile halkın gönlünü kazandı! Son 2 gün!

Kahramanmaraş Marfi Fiat Otomotiv kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:41
Marfi VİP kampanyası ile halkın gönlünü kazandı! Son 2 gün!

Bütün kampanyalar hariç müşterilerine ekstra indirimler sunan Marfi Otomotiv, Aracı olmayan ve aracını yenilemek isteyen vatandaşların cazibe merkezi haline dönüşüyor.

Marfi Fiat Otomotiv Satış Müdürü Abdullah Yenikomşu, VİP günlerinin 26/11/2017 tarihinde sonlanacağını belirterek, vatandaşların bu benzersiz kampanyayı kaçırmaması gerektiğini belirtti.

Öğretmenlere ve PTT çalışanlarına yılsonuna kadar önemli oranda indirimler sunduklarını kaydeden Yenikomşu, VİP kampanyasına olan ilgiden memnun olduklarını kaydetti

marfi-vip-kampanyasi-ile-halkin-gonlunu-kazandi!-son-2-gun!1.jpg

Yenikomşu, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“VİP günlerimiz satış odaklı ve 4 gün süren bir kampanyamız. 23/11/2017 tarihinde başlayan kampanyamız 26/11/2017 akşamında sona erecektir. Özel davetlilerimiz var, bugünlere özel müşterilerimize gelenler için Bin TL ek nakit indirimi, Otomobillerde ise bin TL’den Dört bin 500 TL’ye kadar indirimlerimiz mevcut.

marfi-vip-kampanyasi-ile-halkin-gonlunu-kazandi!-son-2-gun!2.jpg

Minimum iki bin 500 ve dört bin 500 TL arası indirimler ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. VİP günlerimize katılımlar çok yoğundu, bu iyi bir fırsat olduğu için müşterilerimiz bu durumu iyi değerlendirdi. Bu haberi bekleyen müşterilerimize bulunmayan bir fırsat niteliğindeydi. Katılımcılara teşekkür ediyoruz. Öğretmenlerimiz ve öğretim görevlilerimize, PTT görevlilerine özel yıl sonuna kadar ekstra indirimlerimiz de devam ediyor.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.