Koruyucu, Şehit – Gazi, Engelli ve Suriye’li Yetim Aileleri Şenlikte Buluştu

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Tarafından 13-19 Mayıs Aile Haftası etkinlikleri kapsamında K.Maraş’ta Aile Şenliği etkinliği gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2015 14:36
Koruyucu, Şehit – Gazi, Engelli ve Suriye’li Yetim Aileleri Şenlikte Buluştu

 Kapıçam mesire alnındaki Aile Şenliği etkinliğine Koruyucu aileler, Şehit – Gazi,Engelli ve Suriye’li Yetim aileler ve Çocuk Evleri katıldı.

Aile Şenliğine K.Maraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in Eşi Sayın Fatma Dilek Güvençer hanımefendi, K.Maraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Eşi Derya Erkoç hanımefendi  ve koruyucu ailelerimizden olan Eczacı Nursel Reyhanlıoğlu hanımefendi de  Katılarak Aileler İle Bir Araya Geldi.

Etkinliğin Açılış Konuşmasını Gerçekleştiren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Sertpolat  etkinliğin amacını şu şekilde açıkladı:''Aile haftasında istedik ki hizmet götürdüğümüz tüm ailelerimizle bir piknik havasında şenlik yapalım ve tüm dezavantajlı ailelerimizle bir araya gelelim ve onların streslerini bir günlük te olsa azaltalım''

Biz Büyük Bir Aileyiz Diyen K.Maraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in Eşi Fatma Güvençer ise katılımcı ailelere seslendi ve Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün görevlerinin çok geniş olduğunu ve toplumun tüm dezavantajlı kesimlerine hizmet verdiğini ifade etti. Güzel bir bahar gününde ailelerimizle bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından öğrenciler katılımcılara çeşitli şiirler söylerken, ozanlar da birbirinden güzel türküleri seslendirdi, etkinlikte çeşitli oyunların yanında palyaço gösterisi, pamuklu şeker, dondurma ikramı ve uçurtma şenliği gerçekleştirilirken Fatma Dilek GÜVENÇER Hanımefendi  şehit-gazi, engelli, koruyucu ve Suriyeli yetim aileleri tek tek ziyaret ederek onlarla sohbet etti ve bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Ardından şenlik sona erdi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.